Sivut

23. tammikuuta 2011

Mikä sisustuksessa kiinnostaa?

Minua sisustamisessa kiinnostavat hyvin monet asiat - joskus jopa niin paljon, että pohdin niitä yksin omassa päässäni yön pimeinä tunteina, kun en saa unta.

Tykkään eritoten 3D-mallintaa, mutta toinen hurjan kiinnostava aihe on mielestäni se, miten ihminen kokee tilan, jonkin värin tai valon ja varjon. Nämä ovat psykologisesti ja kulttuurillisesti erittäin mielenkiintoisia asioita, ja mikä niistä tekee vielä aavistuksen mielenkiintoisempia, on tietysti se, että ne koetaan hyvin henkilökohtaisesti. Toiselle valkoinen on esimerkiksi kalsea ja tylsä, toinen taas kokee lepäävänsä valkoisessa ympäristössä ja ammentavansa siitä rauhoittavaa fiilistä. Kumpikin on tietenkin oikeassa, sillä ei ole huonoja tai hyviä värejä - useimmiten "huonoissa väreissä" kyse on toisiinsa huonosti sopivista väriyhdistelmiä tai sitten vaan katsojan henkilökohtaisesta mielipiteestä :)


Jotta tästä blogista ei tulisi yksinpuhelun kanava, olisin kiinnostunut sinun mielipiteestä - siitä mikä sinua sisustuksessa kiinnostaa. Olisin erittäin kiitollinen, jos vastaisit vieressä (oikealla) olevaan kyselyyn pikaisesti. Voit myös vastata tähän postaukseen, jos haluat kertoa tarkemmin siitä, mikä sisustuksessa kiinnostaa.


------------------

Etuskäteisinfoa tulevista isommista juttuaiheistani keväällä 2011:
- Persoonallinen koti: sinkkunaisen kaunis ja kekseliäs koti kuvin esiteltynä
 -Asiakastyö: Esittelen tekemäni sisustussuunnitelman pintamateriaalivalinnat

Kirjoituksessa esiintyvä suunnitelmakuva by Sisustusassari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)