Sivut

4. helmikuuta 2011

Tiskirätti ja astianpesuaine paikoilleen - mars!

Olen pitkään etsinyt keittiön arkea helpottavaa ratkaisua, jossa olisi yhdistettynä tiskirättiteline ja pesuaineellekin jokin paikka, sillä paljon tiskaavana tyyppinä haluan pitää tuotteet pöydällä mieluummin helposti saatavilla kuin kaapissa. Nyt olen vihdoin löytänyt tuotteen tähän pulmaan ja sen myös itselleni hankkinut. Haluan esitellä sen teillekin, on se niin kätevä! Oheinen kuva pohjustakoon tätä aihetta. Näky tuttuakin tutumpi: tiskirätti on teillä tietämättömillä, tiskiharja roikkuu astiakaapista ja pesuainepurkki valuu pesuainetta tiskialtaan ympäristöön (kuva siis allekirjoittaneen keittiöstä - ennen).
Tiskirätistä ja -harjastakin voi saada kaunista aikaan.

Tämän kätevän Project-tiskiharja/-rättitelineen on suunnitellut Roger Persson Sagaformille.Telineessä on paikka litteämalliselle tiskiaineelle, tiskiharjalle ja tiskirätille. Se solveltuu erityisesti sellaiseen keittiöön, jossa pesualtaan ympärillä on riittävästi tilaa, sillä ihan mikään pieni kapistus tämä ei ole (230x150x80 mm). Muotokieleltään tuote soveltuu mielestäni sekä moderniin että aavistuksen romanttiseenkin keittiöön. Hinta noin 33 euroa (Asko). Samaan sarjaan kuuluu muitakin keittiötarvikkeita. Niitä on saatavilla ainakin Skandinavian Design Centerin verkkokaupasta.

Altaan ympäristö on huomattavasti siistimmän näköinen
ja tarvittavat välineet ovat helposti saatavilla.


Toinen aivan loistava keksintö on mielestäni Magisson magneettikiinnitteinen tiskirättiteline, joka on suunniteltu kiinnitettäväksi teräsaltaan reunaan. Katso kuvat ja lisätiedot Magisson sivuilta.Kirjoituksen kuvat © Sisustusassari

4 kommenttia:

 1. Onpas todella hieno keksintö tuo teline tiskirätille ja pesuaineelle. Kiva blogi sinulla kyllä on, joten jään seurailemaan :D

  VastaaPoista
 2. Kiva saada sinut mukaan. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Olisi mukava jos kuvat olisivat isompia mutta ehka valitsemasi blogipohja vaikuttaa asiaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos anonyymille palautteesta. Laittaisin mielelläni kuvat isommalla, mutta siinä olet oikeassa, että juurikin tuo sivupohja osittain vaikuttaa kuvien kokoon.

  Mielessäni on kuitenkin kehitteillä galleriatyyppinen ratkaisu, mutta toistaiseksi se on vasta kehittelyasteella :) Katsotaan siis mitä saan tulevaisuudessa aikaiseksi.

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)