Sivut

27. maaliskuuta 2011

Sunnuntaipäivän askarteluja

Aivan ensiksi - on ollut mukavaa seurata blogini lukijamäärän kasvua, kun blogiystävä Johanna SisustusUnelmia-blogista linkitti minun blogipostaukseensa. Kiitos Johanna - on kiva saada uusia lukijoita ja samanhenkisiä blogituttavuuksia. Ja tervetuloa jokaiselle uudelle tulokkaalle!

Ja sitten itse asiaan: Tänään oli mitä mainioin päivä viettää aikaa pienen ihanan tyttäreni kanssa ja yhteistä laatuaikaa vietettiin askartelemalla. Tällä kertaa askartelimme koristeita pääsiäistä varten ja mikäs sen mukavampaa kuin maalata munia. Olittepa nähneet ne ihastuksen ilmeet, joita värien siveleminen munan pintaan nostattivat pienen ihmisen kasvoille.

Nämä munat ovat keramiikkaa, joten ne kestivät hieman paremmin myös kaksivuotiaan käsissä kuin perinteiset kananmunat. Keramiikkamunissa on valmiiksi nauha, josta ne voi pujottaa pajunoksalle roikkumaan. Hintakaan ei ollut päätä huimaava - vain 2,95 euroa / 2 kpl (mukana jopa maalausvärit!).


Antoisaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa askartelu hetkenne, ihanaa laatuaikaa. Mistä tuollaisia maalattavia munia saa, missä on nauhatkin valmiina? Oon yrittänyt räpistellä oikeden kanamunien kanssa, mutta todella huonolla menestyksellä :) Nuo ovat kyllä loistokeksintö. Pitää alkaa huomenna penkomaan liikkeitä läpi, jotta tuollaisia kestäviä maalattavia munia meidänkin neidille löydän :D

    VastaaPoista
  2. Katsoin paketista, että valmistuttaja on Tammer-Tukku (Natura, Tampere) ja Pirkanmaalla niitä myyvät useat eri vähittäiskaupat. Muualla Suomessakin luulisi olevan myynnissä.

    VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)