Sivut

29. maaliskuuta 2011

Tervehdys uusille lukijoille - bloggaaga esittäytyy

Olisi todella kiva tietää, ketkä bloagia lukee. Lukijamäärä kasvoi niin tiuhaan tahtiin sunnutaina SisustusUnelmien Johannan linkityksen johtosta, etten ole millään pysynyt perässä.

Tässä lyhyt esittely itsestäni: Olen siis kohta kolmekymppinen, yhden miehen vaimo ja 2-vuotiaan tytön äiti. Sisustuskuvioita olen harrastanut pienestä tytöstä lähtien (Nimim. huonekalut vaihtoivat tiuhaan paikkaansa jo teinitytön huoneessa) ja nyt myöhemmällä iällä olen opiskellut sisustussuunnittelua sekä itsenäisesti että koulunpenkillä.

Minulle sisustaminen on ennen kaikkea tilanhallintaa värien, valon, varjojen, muotojen, tekstuurien ja kontrastien avulla. En toki ihan näin syvällisesti pohdi aina kaikkea, mutta huomaan kiinnittäväni niihin paljon huomiota. Luonteestani kertoo paljon se, että saatan joskus jäädä pohtimaan sisustuksessa olevaa rytmiä tai harmoniaa siinä missä joku muu vain tekee ja saa tilan näyttämään kauniilta. Olen siis pohdiskelija.

Pohdiskelijan luonteelleni melkein täydellinen vastakohta on luonteessani esiintyvä suunnitelmallisuus. Projektien pitäminen aikataulussa ja järjestyksessä on varmasti kenties toinen intohimoni.

Meidän oman kodin tyyli on jokseenkin pelkistetty, mutta käytännönläheinen ja lämminhenkinen. Tykkään luonnonläheisistä sävyistä ja käytänkin paljon luontoa inspiraationi lähteenä. Kun suunnittelen toiselle, pyrin löytämään hänen unelmansa ja tyylinsä.

Tällä hetkellä suunnittelytyöni ovat pienimuotoista toimintaa, sillä teen toistaiseksi leipätyökseni toista työtä. Blogini tarkoitus onkin olla sisustukseen liittyvien ideoiden, suunnitelmien, ajatusten ja vertaiskeskustelun kanava.

No nyt tämän romaanin myötä, toivoisin teiltä rakkaat lukijat pienen pientä esittelykierrosta: 1. Kuka olet? 2. Mistä päin Suomea kirjoittelet? ja 3. Millaisia ajatuksia sisustusasiat sinussa herättävät? Niin ja tietenkin, 4. olisi kiva tietää mitä kautta päädyit blogiini.

10 kommenttia:

 1. Minäkin löysin sivuillesi Johannan linkityksen kautta. Näille sinun sivuille tulen kyllä palaamaan uudestaankin :)

  VastaaPoista
 2. Kolmekymppinen pohjois-pohjanmaalla asuva Amalia taisi löytää blogiisiin johannan blogiin jättämäsi kommentin kautta.
  Sisutusasia jaa - haluan kodin olevan tietysti kaunis, mutta ulkonäkö ei saa mennä käytännöllisyyden edelle - puhtaanapidon, lapsiystävällisyyden jne.

  VastaaPoista
 3. 1. Kolmenkympin taakseen jättänyt yhden lapsen ja neljän lemmikin äiti 2. Pirkanmaalta 3. Koti on paikka jossa pitää voida viihtyä. Olen aika villi sisustaja, pidän myös järjestyksestä. 4. Sisustusunelmia-blogista

  VastaaPoista
 4. 1.Kolmekymmentä ikävuotta täyttyy tämän mamman ( pojat 4v. ja 8kk)ja blogien suurkuluttajan mittarissa muutaman kuukauden päästä. 2. Keski-Pohjanmaalta 3.Rakastan sisustamista. Viime aikoina jäännyt vähemmälle, mitään suurempaa ei ole tullut tehtyä, mutta nyt suunnitelmissa sisustussuunnittelijan kanssa yhteistyössä vähän muutoksia vuonna 2007 valmistuneeseen taloomme. Bloggaan kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta sisustaminen on syksy asia lähellä sydäntäni. 4. Ja minäkin tulin sieltä Johannan blogin kautta :D

  VastaaPoista
 5. Moikka! Löysinpä minäkin blogisi Johannan linkityksen kautta. Ja hyvä niiin :D
  olen siis päälle kakskymppinen opiskelija Etelä-Karjalasta. Omaa blogia päivittelen aina silloin tällöin, pääasiassa siis seurailen muiden blogeja- sisustusaiheisia eritoten. Kotona kanssani asuu kaksi mustaa kissaa ja yksi nappisilmäinen mies.
  Jään seurailemaan blogiasi :)
  Tups

  VastaaPoista
 6. Minäkin löysin blogisi Johannan blogin kautta.

  Olen 36-v. neljän tytön äiti Oulusta. Kiinnostuksena sisustaminen ja kaikki kaunis elämässä. Haaveilen mummonmökissä asumisesta maalla ja yksinkertaisesta elämästä. Mutta kasvatetaan ensin lapset maailmalle :)

  VastaaPoista
 7. Blogi löysin aikoinaan kun olit jättänyt kommenttia blogiini. Minusta taidatkin tietää jo aikasta paljon :) Tykkään tosi paljon blogistasi, yksi lemppareistani. Oikein ihanaa keskiviikon jatkoa.

  VastaaPoista
 8. Johannan kautta minäki tänne löysin. Olen vielä vuoden verran "parikymppinen", kahden lapsen kotiäiti Pohjosesta. Noin kuukauden päästä ollaan alottelemassa rakentamista ja inspiraatioita hakien olen koukuttunu sisustusblogeihin aivan täysin. Itsellä oli alusta alkaen kutakuinkin selkeä visio siitä, miltä uusi talo tulee näyttämään, mutta helpompi on tehdä päätöksiä jos näkee oikeita kuvia, mielikuvien sijaan. ;)

  VastaaPoista
 9. Niin ja minulta jäikin kertomatta itsestäni. Eli kohta nelikymppinen neljän lapsen äiti Itä-Suomesta. Todella mukava lueskella näitä erilaisia sisustusblogeja. Itselläni ajankohtaisia nämä sisustusasiat, kosta olemme juuri muuttamassa uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 10. Kiva, että jätitte pienen esittelyn itsestänne. On kiva vaihtaa ajatuksia muiden samanhenkisten kanssa. Ilmeisesti aika moni löysi blogiini juuri Johannan blogin kautta, joten Johannalle kiitos vielä linkityksestä :)

  Omasta esittelystäni tosiaan unohtui sen verran mainita, että olemme mieheni kanssa rakentaneet omakotitalon (valmistui v. 2010) ja sitä kautta olen nähnyt rakennusvaiheet aina itse tehdystä pohjapiirustusvaiheesta viimeistelytöihin saakka. Edelleen hieman toipumista vaatii, koska projekti oli sen verran rankka, mutta kokemuksiani ja matkan varrella tarttuneita käytännön vinkkejä jaan mielelläni :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)