Sivut

25. huhtikuuta 2011

Arvonta alkakoon!

Pääsiäisloma on jo kohta takanapäin, joskin se toivomani rentoutuminen jäi tällä kertaa haaveen asteelle. Pikkuneiti 2 vee oli koko pääsiäisen vauvarokon myötä kuumeessa ja se vei tietysti niin neidiltä kuin meiltäkin voimat. Mutta sitten asiaan: pääsiäisen aikana blogini 1. arvontaa odottanut 40 lukijan tavoite tuli täyteen! Nyt ollaan jopa kahdella menty sen yli. Tervetulotoivotus siis uusille lukijoille :) ja tietenkin kiitos ylipäätään kaikille lukijoille :)

Klikkaa isommaksi
Lupaamani blogiarvonta alkaa tänään maanantaina 25.4. ja päättyy lauantaina 7.5.2011. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 8.5.2011.Voittaja julkaistaan viimeistään siitä seuraavana päivänä.

Tämän blogin ensimmäisen arvonnan kunniaksi arvontoja on poikkeuksellisesti kaksi:

1. arvonta on tarkoitettu blogin lukijoiksi liittyneille, jotka haluavat osallistua sisustustarran arvontaan

2. arvonta on avoin ihan kaikille, jotka haluavat osallistua laudeliinan arvontaan.

Täyttämällä oheisen web-arvontakupongin  (arvonta on jo päättynyt) olet mukana arvonnoissa. Arvontakuponki on toteuttu GoogleDocsin lomakkeiden avulla, ja tiedot tulevat suoraan minulle. Antamiasi tietoja ei käytetä muuhun kuin arvonnan suorittamiseen ja yhteydenottoon mahdollisen palkinnon sattuessa kohdallesi.

Toivotan kaikille onnea arvontaan ja ihanaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Kiva, että jaksoit laittaa arvonnan pystyyn ja olet saanut jo yli 40 lukijaa :) Täytinkin jo arvontakaavakkeen ja nyt ollaan vain peukut pystyssä täällä :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut mukavasta lukijamäärästä ja kiitos kivasta blogistasi !!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Cride ja Riitta kommenteistanne :)

    VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)