Sivut

30. huhtikuuta 2011

Hyljeksitystä jakkarasta kuoriutui kaunotar

Aivan ensiksi, tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Kiva saada teidät mukaan :) Muistakaahan osallistua arvontaan.

Vanhat lukijat muistanevatkin yhden tämän kevään projektini, jossa lähdin kunnostamaan kaunista, vanhaa jakkaraa. Jakkara löytyi mieheni isovanhempien ullakolta hylättynä ja me saimme viedä sen mukanamme.

Nyt voin ilokseni ilmoittaa, että tuoli on saatu kunnostettua ja se on myös käyttöönotettu. Ja oi kun se on söpö - on kyllä ihan lempparihuonekaluni tästä lähtien - ja miten mukava istua. Juuri näin mukavia kaikkien jakkaroiden pitäisi olla.

Klikkaa isommaksi
Itse jakkaran kunnostus tapahtui siten, että maalasin jakkaran valkoiset jalat mattamustalla spraymaalilla. Jätin istuinosan naarmut ja pienet kolhut tarkoituksella näkyviin, koska halusin, että tuolissa on aitoa ajanpatinaa näkyvissä. Värisävyäkään en lähtenyt muuttamaan vaan päädyin syventämään sitä kiiltävällä spraylakalla. Se onnistui mielestäni hyvin.

Aikaa hommassa kului kaiken kaikkiaan tunnin verran kuivumisineen, joten verrattain nopeaa touhua. Aika ärtsyä oli muuten tuo spraymaali hajultaan, joten suosittelen tekemään tällaiset ulkona, muttei liian kovassa tuulessa tietenkään :)

Ja muutoksen hinta?
- vajaa 7 euroa
(joilla ostin kaksi spraymaalipurkkia).

Tämmöinen puhkikulunut raukka jakkara oli ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)