Sivut

18. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen odotusta

Odotan jo kovasti pääsiäistä ja sen mukanaan tuomaa hengähdystaukoa normiarjen pyörityksestä. Kevät on ollut nimittäin melkoisen rankka puristus molempien päivätyön ja lapsiperheen arjen yhteensovittamisen kanssa. On niin mahtavaa, että tämä viikko on normaalia lyhyempi niin kuin seuraavakin - ehkä sitä pääsiäisen pyhinä ehtii vähän ladata akkuja ja keskittyä pääsiäisen sanomaan.

Käsillä tekemisestä ja luonnon kauneudesta nautin hurjan paljon ja se näkyy meillä kotona muun muassa kukka-asetelmina läpi vuoden. Noh, näkyyhän se tietysti muutenkin, mutta erityisesti kukka-asetelmina :) Tämmöisen pienen kukka-asetelman väänsin pääsiäisen odotusta siivittämään.

Aurinkoisten narsissien myötä toivotankin oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille - niin ja te uudet lukijat: olette kaikki erittäin lämpimästi tervetulleita!

P.S. Aivan näinä päivinä pyörähtää blogin ensimmäinen arvonta käyntiin :) Luvassa on kaksi arvontapalkintoa.

7 kommenttia:

 1. kiva uusi ulkoasu blogilla! on tosiaan nyt raikas ja selkeä. mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Onnen omenia :) Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi myös!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kyllä kun on 2 lyhyempää viikkoa!:)

  VastaaPoista
 4. Niina: Kyllä sitä kummasti jaksaa tehdä töitäkin nyt, kun tietää, että on pari lyhyttä viikkoa edessä ja pitkä viikonloppu siinä välissä :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköisiä nuo munat tuolla narsissien keskellä.

  VastaaPoista
 6. Minä täällä taas :) Piti vielä tulla sanomaan, että nyt kun olen kahlannut blogiasi läpi, tykkään tosi paljon blogistasi. Pidän juuri tällaisesta tyylistä mitä täällä blogissasi esittelet ja sinulla on tosi kauniita kuvia. Voi kun itsekin osaisi ottaa näin nättejä kuvia. Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 7. Cride: Kiitos :)

  Onnen Omenia: Kiitos palautteestasi, arvostan sitä todella paljon :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)