Sivut

29. huhtikuuta 2011

Pikkuneidin kädenjälki kehykseen

Tein menneellä viikolla kivan löydön, nimittäin kohtuuhintaisen askartelusavi-kehys-yhdistelmän. Paketissa oli mukana hyvät ohjeet ja työvälineet, joilla askartelimme pikkuneidin kanssa yhteistuumin kädenjälkikuvion kehykseen ja hienohan siitä loppujen lopuksi tuli.

Samalla idealla voisi toteuttaa vaikka koko perheen kädenjäljet. Tosin kehys tarvitsisi olla melkoisen iso :) ja saattaisi vaatia hieman enemmän sumplimista.


8 kommenttia:

 1. Meillä kanssa painettu molempien lapsukaisten käden- ja jalanjäljet tuollaiseen kipsiin. Ihana muisto. Tehtiin ne kun olivat 6 kk ikäisiä ja oli muuten aika homma saada sen ikäisen kädenjälki painettua kun se ei oikein pysynyt auki :) Pelkään, että joku päivä tiputan ne vahingossa ja rikkihän ne sitten menee.

  VastaaPoista
 2. Ostin toisenkin kehyspaketin jo valmiiksi, kun halvalla sai :) Vaikka toisesta lapsesta ei ole vielä tietoakaan, heh. Mutta noin niin ku varmuuden vuoksi :)

  VastaaPoista
 3. Meidän neiti sai aikoinaan kastelahjana tuommosen kehyksen. Painettiin silloin kastepäivän iltana siihen jalkapohjan kuva. Ja vieläkin on muistona tallessa :D. Harmi kun ei pojalle tullut aikonaan hankittua, eli ihan hyvä, että ostit jo jemmaan! ;)

  VastaaPoista
 4. Saila: Voi, miten ihana kastelahja. Taitaa olla sellainen lahja, jota vielä vuosienkin jälkeen katselee ihaillen :)

  VastaaPoista
 5. Mistä ostit sen kehyksen?? Meillä etsitty suunnilleen kaikkialta nettiä myöten mut ei löydy mistään..

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kehyksen ostin Tampereen Tullintorin Vapaavalinnasta. Hinta oli muistaakseni jotain kymmenen euron luokkaa..

  VastaaPoista
 7. Sain tuollasen ristiäislahjaksi ja tein sen tänään mutta.. Tuo massahan on ihan kivikovaa, miten siihen saa painettua mitään?! Sain nyt jotenkuten jonkun haalean jalanpainauman tehtyä, kun voimalla painoin vauvan jalkaa siihen, mutten uskaltanut painaa kovempaa etten satuta toista.. :( Vai olikohan tuo kenties jotenkin vanhaa tai kaulinko sitä liikaa, toisaalta pakko oli kaulia, koska kehyksessä tilaa oli tuolle massalevylle vain ohuesti.. Höh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi. Veikkaan, että kyseessä oli jotenkin vanhentunut massa (ehkä suojapaketissa on ollut reikä, jolloin on päässyt ilman kanssa tekemisiin). Meillä tuo massa oli pehmeämpää kuin muovailuvaha ja siihen sai helposti painettua jäljen.

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)