Sivut

21. huhtikuuta 2011

Rauhallista pääsiäistä

Tänä vuonna kotia koristaa "muoviruoho".
Eihän se sama ole kuin aito, mutta ajaa asiansa
- varsinkin uteliasta kaksivuotiasta ajattelen :)
Vetäydyn nyt ansaitulle pääsiäistauolle ja toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja rauhaisaa pääsiäisen aikaa. Pitäkää huolta toisistanne ja muistakaa levätä. Palaillaan näppäimistölle  pääsiäisen jälkeen :)

Näihin kuviin - oikein hyvää pääsiäistä sekä uusille että vanhoille lukijoille!

P.S. Arvonta on enää kahden lukijan päässä. Nyt on siis 38 lukijaa ja kun 40 tulee täyteen, käynnistyy blogin ensimmäinen arvonta. Arvon kaksi palkintoa: ensimmäisen palkinnon arvon kaikkien lukijoiksi kirjautuneiden kesken ja toisen kaikkien arvontaan haluavien kesken.

5 kommenttia:

 1. Olipas tuo muoviruoho kivan näköistä. Upeen kangastaulun oot tehnyt, joka tuolla aiemmassa postauksessa on, ihanan raikas!
  Kurkkasin että yksi lukija puuttuu enään, kohta sulla on siis arvonta =)
  Mutta sitä ennen rentouttavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Heips! Uusi lukija ilmoittautuu! Kerran täälä jo aiemmin käväsin ja laitoin osoitteen kalenterin kulmaan ylös kun en ehtinyt sillon enempi tutustua. Nyt palasin ja voi kuinka paljon täällä ois luettavaa ja vinkkejä! Taitaa mennä koko yö!
  Ei muuta kun arvontaa kyhäämänä! ;)

  VastaaPoista
 3. FanniAuroora: Kiitos kiitos, hyvää pääsiäistä sinulle myös. Nyt huomasin, että on jo 41 lukijaa :)

  Saila: Tervetuloa! Kiva saada uusia lukijoita :)


  Lupaan laittaa arvonnan pystyyn heti pääsiäislomailun jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Tosiaan oli kivan näköistä tuo muoviruoho - voisitko kertoa mistä sen olet hankkinut, haluaisin hommata meillekin sellaista!

  Pirkko (Espoosta)

  VastaaPoista
 5. Pirkko: Muoviruoho löytyi Tampereen Nekalan Löytöliiteristä. On muuten sisustajalle käymisen arvoinen paikka, kun vierailee Tampereella. Tavaraa siellä on oikeasti varmaan kilometritolkulla ja hinnat eivät päätä huimaa. Vaikka kyseessä onkin iso varastorakennus, joka on täynnä tavaraa, olen tehnyt sieltä paljon hyviä sisustuslöytöjä. Suosittelen.

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)