Sivut

31. toukokuuta 2011

Kesä on täällä!


Voi veljet, miten ihana sää tänään olikaan. Meidän pikkuneitikin totesi innossaan: "äiti, kesä on täällä!". Lämpö kipusi yli kahdenkymmenen asteen ja olipas se pitkästä aikaa ihanaa :) tuulikaan ei tuntunut kylmältä vaan ihanan lämpimältä.

Neiti kesäheinä halusi hieman poseerata kameralle, joten pitihän sitä napsaista muutama kesäkuva. Ihmeteltävääkin pihamaalta löytyi. Siinä, kun neiti ihmetteli hyönteisiä, minä ihmettelin alkavan kesän väriloistoa. Katsokaa näitä värejä! Luonnosta löytyvät mitä mahtavimmat väriyhdistelmät: punaiset leppäkertut koivunrungolla, vaaleanpunainen omenankukka tummaa kuorikatetta vasten ja valkoiset kukat tuoreen kukkapenkin juurella. Tykkään.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia taas! Se on kyllä totta, että luonnosta löytyy ihania värejä, kun vain hetkeksi pysähtyy niitä katsomaan:)

  VastaaPoista
 2. Syysunelma/Heidi: Kiitos :) Täytyy kyllä itsekin useammin pysähtyä oikein nauttimaan tuosta luonnon väriloistosta ja unohtaa kiire. On se vaan niin kaunista ja rentouttavaa katseltavaa. Leppiksistä mulla on muuten oikein kuvasarja olemassa ja aattelin niistä jossain vaiheessa teettää taulut.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin riemuittiin lämpimästä ilmasta. Ja aivan ihanaa, että tuulikin tuntui lämpöiseltä.

  Ihania nuo leppikset.

  VastaaPoista
 4. Riikka: Kiva juttu. Lämmin tuuli tekee kyllä ihmeitä - se tuo heti fiiliksen kesästä :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)