Sivut

30. toukokuuta 2011

Kiitos kaikille lukijoille - ihanaa että olette viihtyneet

Näkymä aulasta olohuoneeseen
Aivan ensiksi iso kiitos kaikille, jotka olette liittyneet lukijoikseni ja muutenkin kiitos kaikille teille, jotka olette käyneet lukemassa ja kommentoimassa juttujani. Osa teistä on lähettänyt minulle myös sähköpostitse palautetta, yhteistyöehdoksia ja sisustusaiheisia kysymyksiä - kiitän niistä mitä nöyrimmin. On ollut myös kiva lukea juttujanne ja tutustua teihin. Kommentoikaa toki rohkeasti - arvostan niitä ja luen jokaisen saamani kommentin. Toki pyrin niihin myös vastaamaan.

Olet saanut osalta teistä toivomuksia oman kotini esittelystä (huone kerrallaan). Aikomukseni onkin esitellä sitä pikkuhiljaa, jahka saan nurkat ojennukseen ja tavarat oikeille paikoilleen. Muutostammehan on "vasta" vuosi! :) Paljon on vielä tehtävää ja hankittavaa. Esimerkiksi ne verhotangot! Niitäkään en ole saanut vielä aikaiseksi, vaikka jo tuossa hetki sitten melkein itseni pakotin ne ostamaan. Mutta ehkä siis syksyksi saan ne hankittua - kuka nyt kesällä verhoja tarvitsee :)

Myös muiden kauniiden ja persoonallisten tavallisten kotien esittelyjä on toivottu. Voih, niitä esittelisin mielelläni. Siispä jos joku mielii päästää minut kameran keran sisään, tulen mielelläni.

Olisi kiva kuulla, millaisia ajatuksia blogini teissä herättää ja ketkä blogiani lukevat. Kommetoikaa tai mailatkaa. Olisi kiva kuulla teistä :)

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!


---
P.S. Uusi lukija, voit lukea minusta hieman lisää mm. täältä.

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi. Mikä muuten tuo lattiamateriaali on, mikä kuvassa näkyy? Olen etsinyt samanlaista...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: kiitos kommentista ja kysymyksestä :) Kuvassa näkyvä parketti on Upofloorin 3-sauvainen tammi mocha. Mochassa puunsyyt on korostettu harjauksella ja antiikkiöljyllä. On muuten aivan ihana samettisen tuntuinen ja muutenkin niin mahtava - helppo pitää puhtaana. Suosittelen lämpimästi :)

  VastaaPoista
 3. Huh, kun jo luulin, että aiot lopettaa blogisi kun aloitit tuolla lailla... minä tykkään täällä käydä katsomassa kauniita kuviasi ja toivon siis minäkin postauksia omasta kodistasi. Ostitko muuten sen pentikin pallolampun mustalla varjostimella? Tekemäsi kukka-asetelmat on kanssa kivoja, niistä saa vinkkejä, vaikka itse ostankin yleensä tylsästi valmiita kimppuja... jatka samaan malliin blogisi suhteen : ) Ainut mitä toivoisin, olisi se, että kuvat näkyisivät hiukan suurempina ilman että niitä tarvitsee klikkailla :)

  VastaaPoista
 4. Onnen Omenia: kiitos kommenteista ja kehitysehdotuksista :) ja kiva, että olet viihtynyt. Kieltämättä tuo otsikko kuulostaa siltä, että olisin lopettamassa, mutta ehei... täällä vielä porskutetaan.

  Laittaisin kuvat mieluusti isompana, mutta nyt tuo kuvakoko liittyy sivun teemaan eli en pysty laittamaan niitä kovin paljon isompana etteikö sivupohja hajoa. Jossain vaiheessa tulen kyllä tekemään uuden teeman ja silloin pidän mielessä tuo kuvakokoasian. Et nimittäin ole ensimmäinen, joka asiasta antaa palautetta :) Mutta kiitos tästä palautteesta. Arvostan sitä todella paljon.

  Pentikin mustaa lamppua en ole vielä saanut ostettua, mutta olen kyllä sen vakaasti päättänyt ostaa jossain vaiheessa. Lampun jalan ja varjostimen koko vielä mietityttää.

  Kukka-asetelmia on niitäkin lisää luvassa, jahka kevätkiireet hellittävät. Tuossa aikaisemmin joku toivoi myös juhlapöytään asetelmaa. Se siis luvassa piankin, sillä kevään juhla-aika on jo käsillä :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)