Sivut

7. toukokuuta 2011

Meidän makuuhuonetta

Meidän talon makuuhuonetta näette tässä. Vaikka muuten tykkäänkin käyttää kontrasteja, makuuhuoneessa tykkään harmoniasta :) Jotenkin on helpompi saada unenpäästä kiinni kun ympäristö on rauhallinen :) Mutta makuasia siis, oikeata tai väärää tapaa ei oikeastaan ole.

Kuva: Ikea
Makuuhuoneen kalustus on osittain kesken. Haaveilen kivoista yöpöydistä, mutta en ole vielä sellaisiin törmännyt. Ikean Edland olisi muuten hyvä yöpöytä, mutta arvatkaa kellä on niin korkea sänky, että kyseinen yöpöytä jää pari senttiä liian matalaksi :) Jos jollakulla on antaa yöpöytävinkkiä, niin otan iloiten vastaan. Yöpöydät voisivat tosiaan olla erikoisetkin, sillä nykyiset yöpöydät ovat melko pliisut muhkean sängyn rinnalla.


Katosta sängyn päältä puuttuu myös valaisin, sillä en kertakaikkiaan ole löytänyt yhtään hinnaltaan sopivaa valaisinta ja totta puhuakseni, minulla on päässäni kaksi mahdollista valaisintyyppiä - joko kohdevalo, joka valaisee sängynpäätyseinää tai tapetin kuviota toistava valaisin - en vaan osaa päättää :) Mielipiteitä? Anyone?


Vinkki: Kun ruusut nuupahtavat, älä heitä niitä
roskiin, vaan leikkaa varret pois ja laita kukat
kellumaan maljaan -  saat kauniin sisustuselementin :)

8 kommenttia:

 1. Kivan näköistä! Toi tapetti on niin mahtava, että minä varmaan valitsisin jonkun tapetin kuviota toistavan valaisimen. Mulla on haaveissa tuollainen samantyylinen tumman harmaa tai musta tapetti makkariin. Ja kiitos ruusuvinkistä, mulla ne tahtoo nuupahtaa samantien ku saan ne kotiovesta sisään! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saila, vielä kun löytäisi sen kivan valaisimen, joka olisi hinnaltaan ja ulkonäöltään sopiva :) Minulla on aina tapana löytää ne katalogin kalleimmat :)

  VastaaPoista
 3. Saako udella mikä tapetti on kyseessä?

  VastaaPoista
 4. Sofié: toki saa udella :) Kyseessä on RTV:n stabilit-tapettien Victoria-malliston nro 752007.

  VastaaPoista
 5. Löysin blogiisi etsiessäni vinkkiä sängyn korottamiseen. Kiva blogi sulla! :)

  Riikka/ http://rakkaudellariikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Riikka: Kiitos, kiva että pidät :)

  VastaaPoista
 7. Ihana koti sinulla! Huomaa että rakkaudella sisustat ;) Vanhaan tekstiin tartuin sillä, kun painin juurikin saman yöpöytä ongelman kanssa.. Käy kurkkaamassa ensimmäistä blogiani jonka kanssa olen alkanut juurikin 'huseeraamaan' :D
  Tellu
  http://tellunhallittukaaos.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tellu: Kävin kurkkaamassa sun blogia ja tykkäsin. Voin lämpimästi suositella kaikille :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)