Sivut

13. toukokuuta 2011

Touhukas viikko takana

Tänään oli mielenkiintoinen ja antoisa aamupäivä - nimittäin viikottainen hoitovapaapäivä pienen tyttäreni kanssa.

Kävimme heti aamutuimaan tutustumassa Tampereen ammattikorkeakoulun mielenkiintoiseen UNI-tilaan. UNI-tila on nukkumisen oppimis- ja testausympäristö. Oli kiva huomata, että tällaisen oppimisympäristön toteuksessa oli käytetty sisustusalan ammattilaista (Santaniemi Oy). Kaiken kaikkiaan tila oli kiva - kannattaa käydä tutustumassa :) Kuvia tilasta voit katsoa täältä.

UNI-tilasta suuntasimme autolla HopLoppiin. Olisin kyllä kaivannut tuota UNI-tilaa myös HopLopin jälkeen. Sen verran rankkaa oli meininki. HopLopin jälkeen maistui meidän perheen naisille kiinalainen ruoka ja nam kun olikin hyvää. Vatsat piukeina lähdimme kotiin :) Neiti nukkui parin tunnin päiväunet rankan aamupäivän päätteeksi. Minä sen sijaan ihmettelin Blogger.com:ia, joka on oli alhaalla tietoturva-aukon takia.

Viime viikonloppuna siivottiin muuten isompien serkkutyttöjen avustuksella mummulan leikkimökki. Omasta leikkimökistä meillä vasta haaveillaan, sillä sen verran on ilmassa vielä rakennusväsymystä, että vain ne "pakolliset" hommat tehdään tänä kesänä. Viikonloppuna on luvassa - ah niin ihanaa - räystäslautojen paikoilleenlaittoa ja ehkäpä verhotankojen ostoa. Verhotankojen ostoa olen siirtänyt jo luvattoman kauan, joten eiköhän se nyt ole aika ottaa itse niskasta kiinni.

Tänään kokeiltiin myös pikkuneidin kanssa koruaskartelua kotona, sillä sain siihen kipinän eilen päiväkodin kevätjuhlan korupajassa. Pienellä avustuksella pikkuneiti 2 vee askarteli huippuhienon korun eilen ja tänään. Näiden korujen myötä koen, että minulla on paljon opittavaa ennakkoluulottomasta värien käytöstä tältä pieneltä ihmiseltä :)Ihanaa viikonloppua kaikille! 
Muistakaa rentoutua.

4 kommenttia:

 1. Tarra kotiutui tänään!Kiitos!:)
  Joo olipas outoa kun ei bloggeri toiminut!Ihan liian koukussa tähän touhuun!

  Mahtavia koruja ootte tehneet! <3

  VastaaPoista
 2. Olipas normiposti nopea tällä kertaa :) Kiva, että tuli perille.

  Pitkään tosiaan oli Blogger alhaalla ja me suomalaiset ilmeisesti olimme siihen osasyyllisiä, heh (juttua aiheesta: http://harto.wordpress.com)

  VastaaPoista
 3. Todella ihania koruja olette tehneet.
  Väriterapiaa!

  Oli todella outoa minustakin, kun bloggeri ei toiminut ... -aika ikävä oli syy siihen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tellu :) Näistä koruista tuli heti lempikorujani :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)