Sivut

3. toukokuuta 2011

Uusi hankinta siivittäköön ainaisen lehtikeskustelun loppua

Meillä aikakauslehtien säilytyksestä keskustellaan usein. Tarkemmin ottaen siis siitä, kuinka paljon niitä säilötään olohuoneen nurkkiin tai missäs se niiden paikka oikein olikaan ja miksi "joku" oli taas laittanut lehden väärään lehtikasaan (siihen, joka on menossa lehtikeräykseen). Noh, pitihän tähän ratkaisu löytää ja sen näette ohessa :)

Joku ihana ihminen oli keksinyt näin kauniin ja kahdella lokerolla varustetun lehtitelineen, ja pitihän se meille ostaa. Nyt sekä minulle että miehelleni on oma pikku lokero, johon sulloa ne kivoimmat lehdet ja ne jotka eivät mahdu, joutuvat arkistoitavaksi varastoon tai sukulaisille kiertoon.

Käyttökokemusta uudesta hankinnasta on nyt kuukauden päivät ja molemmat olemme olleet tyytyväisiä. Huomaan tosin salaa yrittäväni tiivistää omaa lehtipinoani, jotta koloon mahtuisi vieläkin enemmän ja onhan tuolta välillä eksynyt lehti väärälle puolellekin... kunhan nyt vaan järjestys säilyisi ja se iän ikuinen lehtikeskustelu loppuisi :)


P.S. Muista osallistua arvontaan. Vielä ehtii.

2 kommenttia:

  1. Kiva hankinta:) Minä ostin loppuvuodesta seinätelineen, jossa on oma välikkönsä miehen lehdille eli Aku Ankoille:) Omille puutarhalehdilleni laitoin muutama viikko sitten korin sohvan viereen, nyt on siis molemmilla omat paikkansa lehdilleen:)

    VastaaPoista
  2. Syysunelma: Seinäteline onkin oiva keksintö - ei ole pölynimurin tiellä siivotessa :)

    VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)