Sivut

30. kesäkuuta 2011

Juttuvinkkejä - kiitos

Laitoin tuohon sivupalkkin jokin aika sitten omaksi ilokseni tuommoisen kyselyn siitä, minkälaisia juttuja olisitte kiinnostuneita lukemaan. Tämän hetken 8 vastauksesta puolet lukisivat mielellään tuunaamisvinkkejä ja niitä onkin luvassa heti kun saan tuunausprojektejani kuvattua ja tehtyä valmiiksi. Luvassa on tosiaan yhden pöydän kunnostus/tuunaus, vanhan keittiöjakkaran tuunaus ja paljon muita pienempiä juttuja.

Jaetulla kakkossijalla kyselyssä ovat tee-se-itse-ohjeet ja kuvat muutoskohteista/omasta kodistani. Näistä sen verran, että omasta kodista olisi tarkoitus jakaa kuvia heti syksyllä, mm wc:n kuvia on jo toivottu minulta jo useaan otteeseen, heh. Muutoskohteiden kanssa toiminta on hitaampaa kuin TV:n sisustussarjojen "tehdään muutos parissa päivässä" :) Isot remontit jne. etenevät hitaasti ja tilan sisustaminen ja somistaminen tapahtuu pikkuhiljaa kukkaron nyörien antaessa periksi. Mutta muutoskohteitakin täällä esittelen heti kun saan ns. valmiita kuvia. Juuri eilen itse asiassa olin käymässä paikan päällä keväällä mainitsemassani 100 neliön remonttikohteessa, jossa remontti alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla. Tosi kivalta näytti remonttipölystä ja rakennustarvikkeista huolimatta :)

Kysely on tuossa sivupalkissa auki vielä viikon verran. Äänestäkää ihmeessä! On kiva kirjoitaa jutuista, joita lukijat mielellään lukevat. Juttuehdotuksia voi edelleen laittaa sähköpostiini tai vaikka tähän postaukseen.

P.S. Alla vielä kivoja kuvia Aalto Design Factoryn tiloista, joissa kävin benchmarking-mielellä keväällä. Syksyllä (leipätyöhöni korkeakouluympäristössä) liittyvä projekti kytkeytyy nimittäin samantyyppiseen  ajatteluun oppimisesta, oppimisympäristöstä ja luovasta tilasta. Odotan projektia innolla.

Vallila Interior ja Aalto DF ovat kehittäneet yhdessä mielenkiintoisen Kafis-konseptin.

Halkopino on kiva sisustuselemetti sisääntuloaulassa.

Hauskoja tiimityö- ja työskentelytiloja - huomaa eri väriteemat

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)