Sivut

16. kesäkuuta 2011

Kesällä riittää hommaa

Ihan ensiksi: anteeksi pitkä blogihiljaisuus ja tervetuloa uusille lukijoille! Blogihiljaisuus johtui tietysti ensin helteestä - ja uskokaa tai älkää, silloin vietin suurimman osan ajasta mökillä uiden ja saunoen :) hellejakson jälkeen tuli muita arkikiireitä ja omakotitalon piha-askareita. Tietokoneella ei ole tullut vietyttä aikaa juurikaan viimeisen parin viikon aikana.

Kesäyönä peilityyni järvi on upea! Tätä siis odotellessa :)
Nyt tulin pikaisesti kertomaan, että kesän ajan postailu tässä blogissa saattaa olla hiljaisempaa, en ole blogia lopettamassa tai mitään sellaista vaan tarkoitus olisi tehdä niitä kasaantuneita tuunaus-, kunnostus- ja muita projekteja oikein urakalla. Voin niitä sitten teille jakaa syksyn sadeiltojen ratoksi.

Toivotan oikein ihanaa ja rentouttavaa kesää jokaiselle teistä!

Palataan syksyllä näppäimistölle ;)

3 kommenttia:

 1. Ihanaista kesää myös sinulle, jaetaan sitten syksyllä kesän antia !

  VastaaPoista
 2. Tulinpas tänne kommentoimaan :) Aiemmin en pystynyt kommentoimaan juuri kenenkään blogiin. Alkuviikosta alkoi onnistumaan kommentointi sellaisiin joissa avautuu tällai erilliseen ikkunaan tämä kommentti boxi. Nyt siis tännekin pystyy kommentoimaan. Mulla on reistaillut tuo bloggeri ihan hurjan paljon. Mutta nyt onneksi moni blogi on muuttanut kommentointi asetuksia. Ihania kukkia tuossa alemmassa postauksessa. Ihanaa kesää teille ja kuullaan <3

  VastaaPoista
 3. Riitta ja Johanna: Kivaa kesää, palataan jälleen astialle :)

  Johanna: Kiva, että kommentointi toimii jotenkuten, vaikka eihän se kivaa ole, että ei pysty kommentoimaan kunnolla. Ootko muuten laittanut bloggerille palautetta? Itse olen pikkuhiljaa alkanut harkita :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)