Sivut

19. heinäkuuta 2011

Vihdoinkin verhot olohuoneessa!


Kyllä siinä kestikin. Tasan vuosi meni muutosta, että sain aikaiseksi. Oikein hävettää tunnustaa. Mutta toisaalta, tässä on ollut paljon muutankin tärkeämpää kuin olohuoneen verhot, joten annetakoon anteeksi, että olin hieman hitaamman puoleinen.

Verhotankojen kiinnitys ei vienyt 20 minuuttia kauempaa aikaa, lähinnä taisi olla ainakin itselläni se ryhtymisen vaikeus esteenä. Kyseisen Kirschin kaksoispaneeliverhotangon ostin jo kuukausi sitten ja verhotkin Ikeasta jo aikaa sitten. Tasolaser oli muuten oiva kaveri (oman ukkokullan lisäksi) tuossa verhotankojen pidikkeiden kiinnityksessä. Laserilla oli helppo saada kiinnikeet samalle korkeudelle ja mies tietysti hoiti kaiken muun oleellisen. Minä silittelin verhot ja laitoin ne paikoilleen. Ihan hyvä työnjako :)

Kovasti näistä vaaleista verhoista tykkään - tuntuvat isontavan ikkunoita ja tuovan lisää valoa sisään. Vaaleiden sivuverhojen kaveriksi aion jossain vaiheessa hommata pari paneeliverhoa, jahka sopivat osuvat silmään.

Mukavaa viikkoa kaikille!

P.S. Nämä kivat Ristomatti Ratian murokulhot ostin alesta itselleni ns. kesälomalahjaksi. Sain 6 kpl:tta ihan törkeän halvalla :)

7 kommenttia:

 1. Wau,on teillä kyllä kaunis koti! Meillä taitaa olla samanlaiset verhot makkarissa, ite oon ollu hyvin tyytyväinen niihin. Ne on tosi kevyet mut silti siistit. Ja mikä tärkeintä tosi helpot silittää :)

  VastaaPoista
 2. Kivat nuo Ristomatin kulhot! Enpä ollu rekisteröinykkään nuita aiemmin :).Onhan se verhojen laittaminen aika "kivuliasta", mun siskolla meni 3vuotta ennenkö sai omaan taloonsa aikaseksi! ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvältähän nuo näyttää :) Mistä mahtaa saada tuollaisia jalkalamppuja kuin teidän olkkarissa on? Meille ollut haussa jo pitkään uusi lamppu, ei vain ole sopivaa löytynyt. Pystyykö himmentämään? Kiva kun taas postailit pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo murokulhot! Määkin haluan, kun sopisivat täydellisesti meidän mustavalkoisuuteen. olen myös sitä sorttia, että jos on tekstejä pitää ne olla suomeksi, en esim halua kotini seinällä lukevan home.

  VastaaPoista
 5. Tups: Kiitos :) Silittämisen pitää olla helppoa jep. Mulla on joku viha-rakkaus-suhde silittämiseen. Siirrän ja siirrän ja sit kun pääsen alkuun, tykkään siitä tosi paljon, heh.

  Saila: kiva että tykkäät kulhoista. Juu, ja ne verhot on selkeesti mun kompastuskivi.. Aina on muka jotain kiireellisempää :)

  Onnen Omenia: Kiitos :) Tuo meidän valaisin on Askosta, mutta en tiedä onko mallia enää myynnissä, kun meillekin myytiin Askon mallikappale ja silloin sanoivat ettei niitä ole koko Suomessa enää. Ostimme valaisimen viime syksynä muistaakseni. Tuossa ei ole himmennintä. Vähän vastaava valaisin löytyy Massivelta, Massiven Becket (Ella).

  Amalia: Eikö ookkin :) ei muuta kuin ostoksille :)

  VastaaPoista
 6. Hienolta näyttää! Kiitos tästä postauksesta, koska juuri olin kyllästymässä omiin valkoisiin olohuoneen verhoihin, mutta nyt ne näyttääkin taas ihan hyviltä nekin :) Ja Askon valaisinta ihailin myös minä... Nätti on!

  VastaaPoista
 7. Riikka: kiitos. Valkoinen on kivan ajaton :)

  Itse myös kyllästyn kuviollisiin kuoseihin nopeasti, joten siksi ainakin meillä olohuoneessa verhot pitää olla suht huomaamattomat
  - vietän siellä niin paljon aikaa :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)