Sivut

16. elokuuta 2011

Tupareissa kauniissa kodissa

Viime viikonloppuna vietimme meille kovin rakkaan sukulaisperheen uuden kauniin kodin tupaantuliaisia. Sain luvan laittaa muutaman kuvan heidän uudesta kodistaan tänne. Kiitos heille siitä. Pahoittelut, että kuvia on todellakin vain muutama, sillä juoksin suurimman osan ajasta meidän pikkuneidin perässä ja siihen menoon ei ole järkkärillä mitään asiaa. Ehkäpä saan jokin toinen kerta kuvata heidän kaunista kotiaan rauhassa :)

Tupaantuliaislahjaksi annoimme perheelle jalallisen lasisen kakkukuvun. Täysin valmista lahjaa oli mahdoton löytää, kun olin saanut tietyn ajatuksen päähäni, joten hankin lahjassa olevat yksityiskohdat eri putiikeista ja kokosin ne sitten kotona asetelmaksi kuvun sisälle. Kuvun sisällä on yksi silkkikukka (joka toistaa heidän kotinsa värejä), muutama ruusun mallinen valkoinen kynttilä syksyn pimeneviin iltoihin sekä emännän lempivärin värisiä servettejä kattauksiin. Kupua koristaa lisäksi helmiäskoru, jonka voi antaa olla kakkukuvussa tai laittaa kiinni seinälle/verhoihin.


3 kommenttia:

 1. Kaunis koti tosiaan ja aivan mahtava lahjaidea! saaja oli varmasti tyytyväinen, minä ainakin olisin ollut :)

  VastaaPoista
 2. Käytännöllinen tuparilahja - ja vielä kauniskin!

  Blogissani on sulle jotain ♥

  Terkuin, Sally

  http://countrysally.blogspot.com/2011/08/kymmenen-kysymysta.html

  VastaaPoista
 3. Onnen Omenia ja Sally: Kiitos kommenteistanne :) Ja kiitos Sallylle myös tunnustuksesta. Rustailen sellaisen heti kun kiireltäni ehdin :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)