Sivut

30. syyskuuta 2011

Ihanat kanervat ovat taas täällä!

Katsokaa näitä kellokanervia, eivätkö olekin upean värisiä? Ostin niitä kerralla kahdeksan kappaletta ja vieläkin tekisi mieli lisää. Saas nähdä, sorrunko.

Huomasin muuten, että tänne on ilokseni tullut muutama lukija lisää. Kiva juttu. Tervetuloa! Olisi kiva kuulla teistä, jättäkää ihmeessä kommenttia :)

Syksyn mittaan olisi tarkoitus esitellä kauniita sisustuksia ja joitakin sisustuskohteita, joissa olen saanut olla mukana suunnittelussa, mutta niitä sitten, kun tämä meidän elämän rytmi hieman rauhoittuu. Nyt on ollut niin monta pitkää työreissua joka viikko, että meinaa tämä tavallinen arki jäädä hoitamatta, kun on ollut iltaisin niin puhkipoikki väsynyt.

Lupaamani lukija-arvonta käynnistyy heti, kun blogin 60 lukijaa täyttyy :) Palkintona on luvassa jotain mukavaa.

Nyt täytyy jo rientää pikkuneidin nukuttamispuuhiin ja viettämään ansaittua perjantai-illan sohvahetkeä. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Upeita noi kanervat. Olis kanssa huomenna tarkoitus suunnata ostamaan omat kun rupeaa noi kesäkukat jo olemaan aikaste nuutuneita. Mukavan lämmintä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kanervia. Ostin kanssa jo amppeliin..lisääkin tekisi mieli mutta en taida raaskia ostaa, haen metsästä havun oksia ja koristelen niillä lisää..

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tosi paljon syyskukista, erityisesti kun ne on niin upean värisiä... Tosi hieno wc teillä :)

  VastaaPoista
 4. Cride: Juu, ei muuta kuin kukkaostoksille :) Lämmintä viikonloppua sinne myös. Täällä oli tänään ihan mielettömän ihana ilma ulkoilla :)

  Taikku: Auringossa nuo kanervat oikein hehkuvat. Itsekin haen silloin tällöin metsästä havuja. Ne tuovat kivan lisän.

  Onnen Omenia: Kiitos. Syyskukat tuovat kyllä oman piristyksensä syksyyn. Ilman niitä piha näyttää melko ankealta.

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)