Sivut

13. lokakuuta 2011

Hurmaavan kesämökin kuvat muistikortin uumenista

Sukulaisperheellämme on hurmaava kesämökki. Otin nämä kuvat jo kesällä, mutta vasta nyt olen ehtinyt purkaa niitä kamerastani. Mökkiä asustaa lapsiperhe, jossa on somistukselle ja kauneudelle silmää. Perheen isäntä on tarkka remontoija ja hänen käsistään ovatkin monet mökin hienot ratkaisut syntyneet. Kesämökin historia on pitkä ja se on ollut suvussa pitkään. Ennen nuorta perhettä mökki oli pitkään tyhjillään ja varsin rapistunut. Käytännössä kaikki pinnat mökissä onkin laitettu vuosien mittaan pikkuhiljaa uusiksi. Nyt mökissä on antoisaa viettää vapaa-aikaa.


Mökissä on paljon upeita vanhoja esineitä ja kalusteita ja suurin osa niistä on otettu arkiseen käyttöön. Minä tykkään kovasti tämän remontoidun vanhan mökin tunnelmasta, se on kaikin puolin aito ja kotoisa - ja hyvällä maulla toteutettu. Tässä vielä kuvamaistiaisia vierailulta.

Paljon on siis kesän mittaa kertynyt kivoja kuvia, ja saattekin nauttia niistä tässä syksyn mittaan. Yksi kerrostalosuunnittelukohdekin on valmistunut ja sieltä kuvia myöskin luvassa lähiaikoina. Kyseisessä kerrostalokohteessa rempattiin muun muassa pieni hankalan mallinen wc.

Ja ai niin tervetuloa uusille lukijoille! Kiva, että olette löytäneet tienne blogiini :) Ihanaa viikonloppua kaikille siellä ruudun toisella puolella!

4 kommenttia:

 1. Mukava katsella kesäkuvia ja muistella iloisia hetkiä ja lämpimiä päiviä :)Kyllä tuolla mökillä varmasti viihdytään !
  Iloista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Riitta: Samaa tuossa ajattelin kun muistikorttia tyhjäilin. Ihana ihana kesä :) Iloista viikonloppua sinulle myös!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä suloiselta paikalta!

  VastaaPoista
 4. Tanja: Livenä paikka on vieläkin suloisempi :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)