Sivut

23. marraskuuta 2011

Esittelyssä meidän kodinhoitohuone

Blogihiljaisuutta on kestänyt luvattoman kauan - kiitos hektisen arjen ja runsaiden työreissujen. Pahoittelut siis hiljaisuudesta, koitan jatkossa vähän tsempata. :) Kirjoitusaiheita kyllä olisi, mutta juuri nyt tämä aika on kortilla. Tässä nyt kuitenkin muutama kuva meidän omasta kodinhoitohuoneesta, josta olen aiemmin esitellyt liukuovien taakse kätkeytyvän pyykkihuollon ja teknisen tilan.

Meidän kodinhoitohuoneella on kokoa noin 9 neliötä ja ovia on kolmella sivulla: yksi terassille, yksi pesuhuoneeseen ja yksi aulaan. Pohjaltaan tämä on siis haasteellinen tapaus, mutta toimintojen järkevällä sijoittelulla olen mielestäni saanut sen vallan toimivaksi. Yläkaapeissa meillä säilytetään liinavaatteita ja pyyhkeitä. Alakaapit ovat lankakorein varustettuja likapyykin tilaihmeitä. Silityslauta on otettavissa esiin laatikosta ja korkea kaappi on varattu siivoustarvikkeille.

Välitilassa on RTV:n Cemento beige 16,5 cm x 50 cm vaakaladonnalla. Penkin päällä on tuttua mustaa kuusipaneelia, jota tosiaan meidän talosta löytyy muutamasta muustakin paikasta :) Lattiassa samaa Pukkilan Metro-laattaa, jota pesuhuoneessakin.




Antoisaa loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Tosi upean ja toimivan näkösen kodinhoitohuoneen oot kyllä suunnitellu :) Hieno!

  VastaaPoista
 2. Oikein kiva khh! Mä tykkään tuosta kuusipaneelista (ja ripauksesta puuta yleensäkin), se tuo kodikkuutta sisustukseen.

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi, teillä todella kaunis koti. Eksyin tänne etsiessäni sisustuskuvia harmaista tehosteseinistä avuksi uudiskohteemme värivalintojen suunnitteluun, ja löysin monta kaunista harmaan sävyä ja paljon muuta inspiroivaa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Piritta: Kiitos :) Ihanaa kuulla, että olet saanut blogistani inspiraatiota :) Tsemppiä rakentamiseen!

  VastaaPoista
 5. Hei, mikä väri tuo Pukkilan Metro-laatta on?

  VastaaPoista
 6. Laatta on musta Pukkilan metro-laatta, joka on muuten ihan hyvä, mutta pieni varoitus on tosin paikallaan sillä mustalla vaakapinnalla näkyy sekä pöly että suihkutilassa kalkki (meillä erittäin kalkkipitoista vesijohtovettä) eli siivoukseen pitää kiinnittää mustan laatan kanssa paljon huomiota :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)