Sivut

6. marraskuuta 2011

Mies teki heräteostoksen


Katsokaas, mitä ukkokultani tuossa jokin aika sitten kiikutti kotiin; hienon polttopuiden kantamiseen soveltuvan systeemin. Olin yllättynyt, että hän osti sisustusjutun ihan itsekseen heräteostoksena  :) No okei, soitti toki kaupasta ja varmisti, että saako ostaa. Kotona odotellessani mietin, että mitähän sieltä oikein tulee, mutta hienohan tämä on - melko maskuliininen omaan makuuni, mutta kestän sen, heh ja mikä tärkeintä nyt saadaan kannettua polttopuut sisälle muullakin tavalla kuin Ikean sinisillä kasseilla. Yllättävän paljon tuohon muuten mahtuu koivunklapeja, kerrallaan 3-4 pesällistä - hyvä että sisälle jaksaa kantaa :)

11 kommenttia:

 1. On kyllä minusta hieno!:) Ja on just sen näköinen, että tuollasen minunki mies saattais ihan omatoimisesti kantaa meiän kotiin! :D Valitettavasti se takka vielä toistaiseksi puuttuu...:(

  VastaaPoista
 2. Tuohan on aivan mahtava! Saako udella mistä tuollaisen voisi löytää? :D

  VastaaPoista
 3. Juu ikean kassit on meilläkin käytössä..hieno on teidän kantoteline!

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä hieno! Moderni, tyylikäs, varmasti kestävä ja ihana tuo tekstiki :)

  VastaaPoista
 5. Saila, Taikku, Meän Satu ja Ida-Antonia: kiitos kommenteista, mies sai kyllä kunnon kehut joten uskaltanee tehdä jatkossakin heräteostoksia :)

  Inka: kiitos, olen nähnyt näitä myytävän Tampereen Kodin Ykkösessä ja Ideaparkin Minimanissa. Saattaapi kyllä olla muuallakin :)

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu! : ) Päädyin sivuillesi perinteisesti kulkemalla blogista blogiin. Pikaisesti kurkin aikaisempia postauksia ja teidän koti ja tekemäsi muutoskohteet näyttävät tosi hienoilta.

  Ehkä voisit auttaa minua pienen sisustusongelman kanssa? Maalasin seinät olkkarissa Tikkurilan H499:llä ja nyt taulujen kehykset on väärää väriä. Huonekalut ovat valkoisia ja mukana muutama tummaa puuta oleva. Jos laitan vain valkoisia, niin tuleeko liian laimea yleisilme? Pitäisikö olla valkoisen lisäksi hopeaa ja sitä tummaa puutakin? Ja verhot, valkoista vaiko vaikka hiekan väristä pellavaa? Ettei siis oli vain valkoista ja harmaata?

  Kiitos jos viitsit antaa muutaman vinkin!

  Sanna

  VastaaPoista
 7. Hei Sanna ja tervetuloa blogiini :) On aina kivaa saada uusia lukijoita.

  Kiva, että jätit kysymyksenkin. Tässä vastausta lyhykäisesti: Valitsemasi sävy Tikkurila H499 on ns. neutraali harmaa ja taittuu mustaan. Sen kanssa voi olla haastavaa yhdistellä ns. lämpimiä värisävyjä, mutta ei suinkaan mahdotonta (hyvä esimerkki Tikkurilan omilla sivuilla: http://www.tikkurila.fi/files/2542/textsize/tuparit_olohuone.jpg jossa sävy on käytössä).

  Hopea, musta tai puhtaanvalkoinen taulukehys on melko varma valinta H499 vasten.

  Huonekaluja ja tilaa näkemättä on vaikea täysin arvioida niitä, mutta näin äkkiseltään ajattelen, että valkoinen sopii hyvin H499:tä vasten sekä ripaus tummanruskeaa. Hopeaa voit käyttää melko vapaasti, sen pitäisi tuohon kokonaisuuteen istua hyvin. Jos haluat vähän särmää valkoiseen, käytä ripauksittain mustaa tai oikein tummanruskeaa jossain yksityiskohdissa. Hiekan sävyillä saat tunnelmaa lämpimäksi :)

  Näin pimeänä vuodenaikana myös valonlähteiden värisävy ja määrä vaikuttaa kokonaisuuteen, joten paljon on muuttujia, jotka vaikuttavat lopputulokseen :)

  Tuo sävy H499 (Harmony-maali) on muuten todettu parhaaksi "valkokangas"-maaliksi eli joka sellaista mielii kotiinsa, niin tässä on loistava sävy siihen :)

  VastaaPoista
 8. Voi kiitoksia paljon hyvistä vinkeistä!!

  Sanna

  VastaaPoista
 9. Mahtavan näköinen!

  Olen pitkään haaveillut samankaltaisesta keräyspaperitelineestä. Olisi siistiä, jos sen sisälle sais laitettua paperipussin, johon lehdet sujahtaisivat ja pussi olisi helppo ottaa pois sekä kiikuttaa keräyspisteeseen.

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)