Sivut

5. tammikuuta 2012

Luonto on ehtymätön inspiraation lähde

Minulle luonto ja sen kuvaaminen on tärkeää, sillä se antaa vastapainoa leipätyölleni ja muutenkin niin hektiselle elämälle. Kameran linssin läpi näkee asiat aivan eri tavalla ja yksityiskohtaisemmin kuin paljaalla silmällä. Luonto on minulle paikka, jossa kerätä voimia ja hiljentyä, mutta se on minulle myös paikka, jonka suunnatonta kauneutta ja tuhansia yksityiskohtia jaksan ihailla vuodesta toiseen - ne inspiroivat minua monella tavalla.

Luonnon keskellä sieluni lepää ja usein haaveilenkin, että pääsisin jonnekin erämaahan hetkeksi yksin kamerani kera :) Luonto ja tallentamani kuvat antavat minulle sisustukseenkin inspiraatiota; joskus se voi olla väri tai väriyhdistelmät, muoto, rytmi, kontrasti tai luonnon luoma täydellinen harmonia. En voi muuta kuin välillä ihmetellä niitä luonnon tuhansia yksityiskohtia, joita yksikään ihmiskäsi ei kykene jäljittelemään yhtä taitavasti.

Tämän vuoden ensimmäinen sisustusajatuksenani on teettää omista luontokuvista tauluja meidän kotiin, kunhan vain löydän oikean kuvan, oikeaan paikkaan - nyt vuoden vanhassa muistikortissani on nimittäin yli 1000 valokuvaa :)

Ehkä tauluksi päätyy jokin näistä. Mikä on sinun suosikkisi?
7 kommenttia:

 1. Upeita luontokuvia! Oma suosikkini on tuo ruohonkorsikuva (eli numero kakkonen), se sopisi varmasti hyvin tauluksi.

  VastaaPoista
 2. Tykkään eniten tuosta 5. kuvasta. Siinä on kivasti liikettä :)

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään eniten vitosesta eli punaisista lehdistä. Kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. Hyvä laskutaito, tarkoitin siis tietysti kuvaa nro kuusi :)

  VastaaPoista
 5. Ginger, anonyymi ja Elina: kiva kuulla, että jokaiselle löytyi jotakin :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia oot ottanu :) Omista kuvista tehyt taulut onki niitä tunnerikkaimpia :) Mie tykkään tuosta eka kuvasta, sopis meillekki värienki puolesta :) Kaikki kuvat on kyllä upeita tauluiksi :)

  VastaaPoista
 7. Meän Satu: Kiitos kiitos. Täällä itse edelleen pähkäilen, että mistä teettäisin taulun :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)