Sivut

19. tammikuuta 2012

Toteutunut haave - ihana block!

En harrasta design-huonekaluja tai -valaisimia, mutta yksi haave minulla on ollut - nimittäin block-valaisin. Ja nyt tuo haave on toteutumassa ja meille todella on tulossa block! Olen haaveillut block-valaisimesta jo useamman vuoden, mutta pihi kun olen, en ole ostanut - haaveillut vaan. Ja odotellut, että joskohan saisi jostakin alennuksesta tai vaikka käytettynä :) Saamme tämän valaisimen äidiltäni, joka sai sen lukijalahjaksi erään lehden kautta. Odotan innoissani, että saan valaisimen käsiini.

Mies vielä vähän epäröi valaisimen suhteen (on kuulemma liian moderni), mutta minulla on jo yksi paikka mietittynä valaisimelle ja uskon, että se sopii paikalleen hyvin.

Jos joku ei vielä Block-valaisinta tunne, niin alla kuva Finnish Design Shopin sivuilta, jossa muuten kyseinen valaisin näyttää olevan juuri nyt alennuksessa.


Keneltäs muulta tämmöinen löytyy kotoa tai haaveista?
Block-valaisin

Valmistaja: Design House Stockholm
Design: Harri Koskinen


P.S. Uusille lukijoille tervetulotoivotukset, ihanaa että liityitte lukijoiksi. 
Jättäkäähän puumerkkiä :)

7 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy, juuri samalla lailla lehtitilauksen kautta kikkailtuna :) Lehtitilauksen kanssa hintaa tuli muistaakseen 85 euroa, siis melkein puolet halvemmalla mitä normaalisti! Minä tykkään Blockistani kovasti, tosin ensi kerralla ostan siihen jääkaappilampun, olen lukenut että siinä valo olisi hieman valkoisempi verrattuna nyt olevaan uunilamppuun, jonka valo on todella kellertävä. Onnittelut haaveen toteutumisesta :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pelailee hyvin. Ystäväni Block on paukahdellut ja siihen on vaihdettu niin lamppua kuin johtoakin. Viimeksi räpsähti niin, että sulakkeet meni koko asunnosta. :) Minäkin oon Blockista haaveillut, ystävän huonot kokemukset vain nyt ovat pistäneet miettimään. Parempaa onnea teille! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on Block ja hyvin on toiminut. Isäntä sai sen työpaikalta joululahjaksi yhtenä vuonna.

  VastaaPoista
 4. Minullakin on tuollanen lehtikaupoilla saatu Block ja hyvin on toiminu tähän saakka! Eikös oo ihanaa kun haaveet toteutuu? :)

  VastaaPoista
 5. Onnen Omenia: Lehtitilauslahjat ovat kivoja, varsinkin kun ovat tämmöisiä :)

  P.S. Kelvin-luvut auttaa muuten kivasti uuden lampun valinnassa:

  2700 K = Kellertävä (ns. saastunut valon sävy ja se yleisin markettilamppu)

  3500-4000 K = Lämmin valkoinen

  5000 K = valkoinen

  5500-6500 K = Päivänvalo

  Inanaa: Harmillista, että ystäväsi Block on temppuillut. Toivotaan, että me säästytään siltä :)

  JohannaL: Kiva kuulla. Muutenkin aikas kiva joululahja työnantajalta :)

  Saila: Suorastaan mahtavaa :)

  VastaaPoista
 6. Täällä kans onnellinen Block-valasimen omistaja :D Sain sen toissa vuonna pyöreitten kunniaksi minun mummolta :) Tosin ite valittin ja tilasin ko kysyttiin mitä haluan :D Ja oli muuten tosi edullinen silloin :) Ja tykkään kovasti ja hyvin on toiminu :) Ihana ko saa haaveen totteutummaan, niin mieki haaveilin tuosta ja sitte yllättäen sain sen :)

  VastaaPoista
 7. Meän Satu: Design-klassikot ovat kyllä erinomainen lahjaidea. Ne ovat usein ajattomia ja niissä säilyy sekä tunnearvo että rahallinen arvo :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)