Sivut

14. elokuuta 2012

Kun inspis iskee, niin sille on tehtävä jotain

Luovalle ihmiselle on tavallista, että kun inspiraatio iskee, sille on tehtävä jotain. Minulle kävin näin viime viikonloppuna eräällä vuokramökillä ollessamme. Yleensä en tosiaankaan mielessäni sisusta muiden koteja tai asuntoja, mutta jostain syystä tällä kertaa inspiroiduin loihtimaan mielessäni mökille uuden ilmeen. Kun palasimme mökiltä kotiin, pyöräytin pikapikaa mallinnukset siitä, miltä uusi ilme mielessäni näytti. Ajattelin jakaa tämän nyt teillekin.

Ajatuksena alla olevissa värivaihtoehdoissa on se, että kun mökin perusväritys on luonnonläheinen ja rauhallinen, tehosteväreillä on helppo muuttaa ilmettä, kun siltä tuntuu :)

Tehosteena raikas lime

Tehosteena energinen oranssi


Mökki nyt

Hirsiseinä on kaunis, mutta liiallinen määrä sekalaisia huonekaluja
tekee tilasta sekavan ja epäkäytännöllisen.

11 kommenttia:

 1. Wau! Millä tuo väripaletti on tehty?

  VastaaPoista
 2. Hei, väripaletti on tehty alunperin Adobe Kuler -ohjelmalla ja sitten muokattu hieman Photarissa sopivan kokoiseksi :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihan eri näköinen mökki :D Ootko jo omistajalle vinkannut, että oot tehnyt heille suunnitelman, kuinka mökin voisi "päivittää" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä omistajalle näyttänyt, kun mökin omistaa järjestö, ja juu aattelin kyllä tätä heille joskus vinkata :D et' tässä ois tämmöinen ilmainen suunnitelma ;)

   Poista
 4. Tulipa selkeä ja valoisa! Nyt vain tuumasta toimeen ;)

  VastaaPoista
 5. Olisi kyllä edukseen tuo muutos. Mut oonko mä sairauden heikentämä, vai muuten vain puusilmä, kun en huomaa muutoskuvissa keskenään muuta eroa kuin väripaletin tehostevärin. Siis ainakaan puhelimen näytöltä. -.0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Leena, ainoastaan tehosteraidassa kuvissa muutos eli ihan oikein havaitsit :D

   Poista
  2. Ja siis tehosteraita näkyy vain tuossa paletissa, ei huoneissa?

   Poista
  3. Huoneiden kuvat on täsmälleen samat eli paletissa näkyy eri tehostevärit ja ajatuksena siis se, että voisi vaikkapa tyynyillä, verhoilla tai viltillä muuttaa fiilistä tilassa. Kuviahan voisi jatkokehittää siten, että lisäis ne eriväriset tyynyt jne.

   Poista
  4. No niin nyt mä tajusin. :)

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)