Sivut

21. huhtikuuta 2013

Mukana kivitaloprojektissa

Sain mukavan puhelinsoiton jokunen aika sitten, kun ystäväni pyysi minua heidän kivitaloprojektinsa suunnittelutiimiin. Hienoa olla mukana!

Villa Kivitalon sisustussuunnittelun punaisena lankana tulee olemaan käytännöllisyys ja lapsiperheen arki, ripauksella arjen estetiikkaa. Tiloissa kauttaaltaan pyritään linjakkaisiin, funktionaalisiin muotoihin, joita täydentämään tuodaan mielenkiintoisia yksityiskohtia. Värimaailma perusvärien osalta tulee olemaan valkoinen, harmaa (ja mahdollisesti greige) ja ripaus mustaa. Sisustustekstiileillä tuodaan tiloihin väriä.


Tällä hetkellä suunnittelupöydälläni ovat kuraeteinen, kodinhoitohuone ja kaksi wc-tilaa ja niiden toimintojen ja kiintokalusteiden sijoittelu. Viemäreiden paikat on saatu nyt lyötyä lukkoon LVI-suunnittelijan kanssa ja seuraavaksi on vuorossa valaistuksen pohdinta.

Perheen äidin kanssa olemme yhdessä läpikäyneet sitä, miten tiloissa tullaan toimimaan. Lapsiperheen kotia suunniteltaessa käytännöllisyys, helppohoitoisuus, materiaalin kestävyys ja turvallisuusasiat korostuvat, mikä on pidettävä mielessä läpi suunnittelun. Näiden edellä mainittujen seikkojen ja kauniin lopputuloksen löytäminen ovat päämääräni :)

Voit seurata Villa Kivitalo -projektia osoitteessa:  http://www.kivitalourakointi.fi/Kaikki Kivitaloprojekti -blogin sisustukseen ja sen suunnitteluun liittyvät tekstit voit lukaista tästä: http://www.kivitalourakointi.fi/search/label/Sisustussuunnittelu

1 kommentti:

  1. Hei, kivaa päästä seuraamaan projektia! Jään mielenkiinnolla odottelemaan :)

    VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)