Sivut

7. huhtikuuta 2013

Yläkerran sisustusajatuksia - Case: työhuone

Oma työhuone. Siitä olen haaveillut nyt vuodesta 2010 lähtien eli siitä asti, kun muutimme uuden omakotitalomme alakertaan tavaroinemme. Yläkerta jäi meillä tuossa vaiheessa levypinnoille ja sitä onkin tehty sitten hartaasti ilman lisälainaa. Tänä viikonloppuna ahkeroimme miehen kanssa tulevan työhuoneen katon paneloinnin kimpussa.
Olen tuon huoneen jo kertaalleen mallintanut ja ohessa siitä kuva. Työhuoneeseen on tulossa iso kirjahylly kirjoille ja mapeille sekä vierasvuode ja työpöytä. Kirjahyllyksi olen ajatellut tuunata kahdesta vanhasta Lundiasta jotakin kivaa. Siinä riittääkin maalaamista, sillä palat ovat nyt kahta eri väriä.
Alakerran Upofloorin tammi mocca 3-sauvaisena on
yläkertaankin  haaveena, mutta katsotaan pitääkö budjetti.


Huoneessa on vain yksi kattopistokepaikka valaisimelle, joten muu valaistus täytyy hoitaa irtovalaisimilla. Huoneen katto on tosiaan molemmilta sivuilta vinokatto ja matala, mikä aavistuksen tuo haasteita tuohon tilaan. Päädyin sijoittamaan pistokepaikan keskelle huonetta, koska tulevaisuudessa huone on todennäköisesti makuuhuoneena. Työhuoneen osalta haaveilen jotain hienoa mustaa valaisinta, jossa on pitkä johto. Tuon valaisimen koukulla ja johdolla tuohon työpöydän päälle.

Yksi hieno valaisin on Muuton Unfold.

Muuton UnfoldJa toinen kiva on Muuton Studio...

Muuton Studio


Tämmöiset ruotsalaisen Therese Sennerholtin suunnittelmat tekstitaulut voisin laittaa seinälle :)Näihin kuviin. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)