Sivut

19. heinäkuuta 2013

Kesäloman rakennusprojekti: The Leikkimökki

Tämä avaimenperä ei huku leikeissä.
Meillä yläkerran lisäksi tehdään tänä kesänä leikkimökkiä. Paljon pitkästä rakentaneena päädyimme tällä kertaa valmismökkiin pitkän pohdinnan ja hintavertailun päätteeksi. Mökiksi valikoitui edullinen ja pihaamme sopivan kokoinen Luoman Lillevilla 290, jonka tuunaamme itse  makuumme sopivammaksi. Mökkiimme tulee siis Luoman mökkiperuspakettia järeämpi perustus, katos sekä etuterassi ja yksi lisäikkuna.

Tässä nyt muutama fiilistelykuva näin alkuun. Laitan pidemmän kertomuksen, kun saamme hieman maalia pintaan ja mökkiä tehtyä pidemmälle.

Tein mökkiin myös itse oheisen avaimenperän - taitelin sen itse pienestä laudanpalasta, poraamalla reiän narua varten ja maalaamalla pohjan valkoiseksi, lopuksi viimeistelin sen tussilla ja lasten kirjainharjoitusalustalla :)


Tuunaamalla saa oman näköisen. Kattorakennetta vahvistettu kahdella lisäparrulla, terassin kattoa jatkettu ja yksi lisäikkuna tehty sivulle. Mökin terassi tehdään talomme yläkerrasta ylijääneistä puukomposiittilaudoista.

Vielä vähän kesken ja hiekkalaatikon siirtokin tekemättä, mutta voin jo kuvitella, miten kivat leikit tässä pikkumökissä syntyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)