Sivut

15. tammikuuta 2014

Ihanat kevään värit

Kevään 2014 ihanat trendivärit Radiant Orchid, Violet tulip, Dazzling Blue ja Paloma
Sisustussuunnittelukoulutuksen mukava puoli on se, että pääsee tutustumaan usein erilaisiin showroomeihin, alan ammattilaisiin ja tuleviin trendeihin oikein kädestä pitäen.

Ennen vuodenvaihdetta tutuistuimme Designers Guildin Showroomiin Helsingin Vallilassa ja ai että oli värien ja kuosien täyteinen päivä. Olisin voinut jäädä asumaan sinne :)

Tutustuimme paikan päällä tulevan kevään väreihin ja DG:n valikoimaan, ja toki myös Vallila Interiorsin valikoimaan, joka on ihan huikean laaja, mutta se onkin oma juttunsa se.

Kevään 2014 trendivärien ykkönen on ehdottomasti Radiant Orchid ja se näkyy myös DG:n valikoimissa.

Muita ihania kevään trendivärejä ovat muun muassa Elle Decorin esittelemät Pantonen violet tulip, placid blue, hemlock ja paloma.

Ihania värejä kaikki! Kelpais kyllä meidänkin kotiin.


Designers Guildin showroomissa oli hurjan paljon nähtävää ja kuvattavaa, mutta harmikseni olin unohtanut kamerani kotiin, joten täytyi tyytyä ikivanhan kännykkäni kuvausominaisuuksiin. Nyt jos koskaan on kyllä aika sijoittaa uuteen kännykkään, jos (ja kun) jatkossa käy niin, että kamera unohtuu kotiin...

Muutama sneak peak DG:n ihanasta showroomista.

Painottamalla eri sävyjä tai tummuusasteita ja lisäämällä luonnonläheisiä värejä, saa kivasti erilaisen tunnelman olipa sitten fiiliksissä kevät, kesä, syksy tai talvi. En voinut vastustaa leikittelyä värikartoilla :)
Designers Guildin Alexandria Amethyst  -sarjan tapetti, verho ja tyyny ovat upeita näissä kuvissa, mutta wau, miten ihania ne olivatkaan luonnossa. Kuvassa näkyvät DG:n Gibson-tuolit (jotka ovat muuten mukavat istua) on mahdollista saada käsinojallisena tai ilman ja tuoli voidaan verhoilla millä tahansa DG:n kankaalla tai vaikkapa italiaisella nahalla, josta löytyy yli 40 upeaa värivaihtoehtoa. Myös tuolinjalkojen väreissä on runsaasti valinnanvaraa aina eri puun väreistä vaikkapa metallinhohtoon tai mustaan. Tahtoo kaksi tämmöistä meille kiitos :)


Värikästä loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Wau! Tuo DG:n tapetti on ihana! ja nuo värit muutenkin...

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kauniita pintoja ja tuo yhdistelysi on ilo silmälle! Ens keväänä voisi miettiä noita värejä harmaan kaveriksi verhoihin, tyynyihin yms. Upeaa kerrassaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) näistä väreistä oikein piristyy ja alkaa odottamaan jo kesää :)

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)