Sivut

14. tammikuuta 2014

Pari pientä hankintaa

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Täällä Pirkanmaalla hanki kimmeltää auringonvalossa ja pakkaset paukkuvat -vihdoinkin! Kyllä sitä onkin odotettu.

Omasta vuodesta on tulossa sangen mielenkiintoinen niin koti- kuin työrintamalla. Meidän perheeseen on tulossa keväällä pikkukakkonen ja sisustussuunnitteluopiskelut jatkuvat siinä rinnalla, niin kuin myös suunnittelutyöt, joita olen ajatellut ottavani jonkin verran myös äitiysloman aikana.

Blogi ei toivon mukaan hiljene ihan kokonaan, mutta jotenkin tällä hetkellä kirjoitusaiheet ovat jumissa pääni sisässä, mikä saattaa kyllä johtua siitä, että ajatukset ovat alkaneet siirtymään syntyvään vauvaan pikkuhiljaa :) Laittakaa ihmeessä kommentia tai viestiä aiheista (niin kuin olette ennenkin laittaneet), joita toivoisitte minun enemmän käsittelevän.

Sitten näihin kuvissa näkyviin hankintoihin. Tänä vuonna en ole mitenkään erityisesti kierrellyt alennusmyyntejä, koska oma vointi on ollut vauvamahan ja liitoskipujen kanssa välillä melko kipeä. Yhtenä päivänä tosin eksyin alennusmyynneille ja tämmöiset kivat koukut ja sisustustaulu löytyvät. Hintakaan ei päätä huimannut. Kaikki sain mukaani kympillä :)


Sisustustaulu saa toistaiseksi olla olohuoneessa. Koukut päätyvät todennäköisesti työhuoneeseen, joka on muuten edelleen kaaoksessa, vaikka muuten valmis onkin. Meiltä nimittäin uupuu kirjahylly ja nyt kaikki sisustussuunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät kirjat ja työvälineet yms. lojuvat pöydillä ja lattialla. Ikeaan olisi tarkoitus mennä, mutta ah tämä raskaana olevan selkä ei kestä mitään - edes ajatusta Ikeasta :)

Ihania pakkaspäiviä!

2 kommenttia:

  1. Edullisesti löysit kivat löydöt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) yllätyin itsekin, että niin halvalla myytiin.

      Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)