Sivut

20. maaliskuuta 2014

10 minuutin tuunaus

Meillä on joulusta asti kuljeksinut nurkissa kirjakaupasta ostamani muutaman euron liitutaulu. Taulu oli alunperin puukehyksinen ja melko mitäänsanomaton. Ostin sen joulun  jälkeisestä alennusmyynnistä ajatuksella, että siitä tulee meidän erikoiskahvitaulu. Saimme mieheni kanssa nimittäin joululahjaksi erikoiskahvikoneen ja sillä onkin ollut mukavaa tehdä erikoiskahveja itselle ja vieraille.

Varsinainen kahvitaulu päätettiin tehdä helpottamaan kahvin tarjoamista - etenkin vieraille, kun ei tarvitse yrittää ulkoa muistaa ja selittää, mitä kahveja koneella voidaan juuri sillä hetkellä tehdä.

Puukehyksisen taulun tuunasin tänään vajaassa kymmenessä minuutissa ja päädyin käyttämään kehyksien värjäykseen leveäkärkistä tussia, koska halusin tietynlaisen fiiliksen tuohon kehyksen pintaan. Se onnistuikin yllättävän hyvin ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

Taulukoukut olivat taulussa alunperin vaakaan, mutta pienellä naisen käteen sopivalla akkuporakoneella vaihdoin koukut pystysuuntaiksi. Vaihdon myös alkuperäisen nylon-narun paremmin sopivaan mustaan naruun.
Tässä vielä muutamia kuvia pikkutuunausprojektista :)

Väritetään kehykset :)Vaihdetaan taulun koukkupaikat vaaka-asennosta pystyasentoon.

Merkataan ihanat erikoiskahvit... :)

Valmis seinälle...Seuraava tauluprojekti odottaa työhuoneessa (kuva alla)... nimittäin moni taulu odottaa seinälle laittoa. Puuh, vielä kun jaksaisi ja löytyisi inspis ennen pikkukakkosen syntymää :)Ihanaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)