Sivut

8. huhtikuuta 2014

Vauvan hoitopiste

Meidän vauvelin laskettuaika lähenee päivä päivältä. Vauvaa varten kaikki onkin jo valmiina ja nyt  odottelemme jo malttamattomina uuden tulokkaan näkemistä. Vauvanhoitopisteen laitoin viime viikolla valmiiksi. Meillä vauvanhoitopiste on siis tässä kodissa kodinhoitohuoneessa. Siellä on vaipat, pyyhkeet ja vesipiste  - kaikki tarvittava siis lyhyellä etäisyydellä toisistaan. Syvä allas helpottaa varmasti pienen pepun pesuja.

Normitavaroiden lisäksi halusin laittaa pari extrajuttua tuohon kodinhoitohuoneen välitilaan nimenomaan hoitoja ja pesuja helpottamaan. Ensimmäinen on pöytäroskis (pieni musta roskis kuvassa), johon saan pienet roskat, kuten vanupuikot ja -laput. Se on sitten helppo tyhjentää tarpeen vaatiessa isompaan roskikseen. Toinen extrahankinta oli pieni led-valo,joka saa virtansa loisteputkivalaisimen pistorasiasta. Pieni led tulee tarpeeseen yöllisissä vaipanvaihdoissa - pikkuinenhan häikäistyisi ja heräisi kokonaan, jos laittaisin räpsyvän loisteputken yöllä päälle ja taitaisi siihen välkkymiseen itselläkin hermot mennä unenpöpperössä.

Nyt kun saisimme vielä pienen hoidettavan kotiin tänne meidän iloksi - sitä odotamme suuresti :)4 kommenttia:

 1. mistä toi miniroskis on?! Mäkin tarvisin :) Ihana vauvapiste, meidän oli aika vaatimaton mut ei ollut juuri tilaa :D

  VastaaPoista
 2. Kiitti Remppis :) miniroskis on Kodin1:stä. Löytyi sieltä puutarhapuolelta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mikä toi puinen boxi tuossa pöydällä on ja mistä sellaisen saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) tuo boxi on itseasissa pahvinen kasvopyyhe/servettisysteemi ja se on ostettu Ikeasta. Siellä oli erilaisia kuoseja...

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)