Sivut

5. toukokuuta 2014

Eteisen senkki löysi uuden paikan olohuoneesta

Meillä vauva-arki on alkanut pyörimään mukavasti 3-viikkoisen pikkumiehen kanssa, ja nyt kun on saatu arki rullaamaan, laitettiin vähän huonekalujärjestystä uusiksi. Nimittäin eteisessä asunut senkki on löytänyt uuden arvoisensa paikan meidän huushollissa - olohuoneesta.

Tämä ruskea iso senkki oli... noh, sanoisinkin hieman väärässä paikassa ollessaan eteisessä. Säilytyskalusteena tämä on erittäin epäkäytännöllinen, koska laatikot eivät aukea loppuun asti, mikä tietysti aiheuttaa sen, että senkki ei soveltunut parhaalla mahdollisella tavalla esimerkiksi pipojen ja hanskojen säilytykseen. Senkki tavallaan vei eteisestä vain suuren tilan, mutta ei tuonut juurikaan apuja  vaatesäilytykseen.

Nyt kun eteiseen tarvittiin tilaa vaunuille, senkki sai luvan lähteä. Aluksi mietin sen myymistä, mutta nyt tuossa olohuoneen nurkassa se tuokin kivasti kodikkuutta meidän musta-valko-harmaaseen sisustukseen ja saan siitä myös oivallisen säilytyspaikan maljakoille, kynttilöille ja muulle sellaiselle, joita olen ripotellut ympäri taloa eri säilytysopaikkoihin.

Tässä vielä muutama kuva pikkumiehestä... jota innostuin tänä aamuna kuvailemaan, kun luin kuvausvinkkejä Life and Decorating -blogista.
4 kommenttia:

 1. ihan huippua kun ryhdyit heti ajatuksista tekoihin! :) kivasti oot saanut hyödynnettyä luonnonvaloa! ja soma kohde <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitti :) sait sopivasti sillä sun postauksella herätettyä uinuvan valokuvausinspiksen :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä teillä! Ja voi miten suloinen vauveli :)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)