Sivut

29. kesäkuuta 2014

Hankinta, jota en koskaan uskonut tekeväni

Tykkään meidän lasikantisesta pöydästä. Tykkään ja paljon, mutta nyt 4 vuotta sitä pyyhkineenä se kamelin selkä katkesi ja hommasin pöytään valkoisen vahakankaan :) Lasikantinen pöytähän on kestävä ja kiva - etenkin silloin, jos et ole koko ajan kotona sitä sotkemassa :)

Ahdistamaan jatkuva puunaaminen alkaa siinä vaiheessa, kun pyyhit saman päivän aikana kymmenettä kertaa pöydän pinnasta sormenjälkiä ja muuta likaa pois :) Aikaisemmin tosiaan en kokenut tätä pöydän pyyhkimistä ongelmaksi, koska oltiin töissä ja päikyssä ja "vain pari kertaa sotkettiin" se päivässä, mutta nyt kun ollaan oltu esikoisen ja vauvan kanssa kotona niin voin kertoa, että tummaa pöytää vasten laitetussa kirkkaassa lasissa näkyy sitten todella paljon sormenjälkiä ja etenkin tuo meitin esikoinen myöskin rakastaa piirrellä pöydän kanteen kuvioita milloin milläkin. Siitäkin huolimatta, että asiasta on huomautettu sen sata kertaa.

No, mutta lapsiperheessä on sallittua mennä sieltä mistä aita on matalin ja niimpä meille tuli pöytään ainakin kesän ajaksi vahakangas. Ja ai että oon nauttinut! Ei tarvi kirkua eikä kieltää niin kuin perinteisten valkoisten pöytäliinojen kanssa eikä tarvitse puljata jatkuvasti rättien kanssa. Riittää kun kädellä sipaisee murut lautaselle ja pyyhkäiseen rätillä tarvittaessa. Ah, mä oon niin lomalla!

Ihanaa viikonloppua ja muistahan osallistua arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Oon aina inhonnu vahakankaita, mutta toihan näyttää hyvältä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo munkaan suosikkeja, mutta tää oli sopivan neutraali ja tuntuu kankaiselta käteen eli ei ole sellainen kuminen pinta :)

   Poista
 2. Kaunis liina, etenkin ollakseen vahakangas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :) liinassa on myös sellainen jännä hohto tuossa pinnassa, näyttää ihan puuvillasatiinilta :) aika monta kauppaa kiersin ennen kuin löysin tämmöisen perusvalkoisen mikä ei näytä ihan muoviselta :)

   Poista
 3. Hei, mistä olet tämän kaunokaisen ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä löytyi Ideaparkin Minimanista (Lempäälä) :)

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)