Sivut

22. kesäkuuta 2014

Yläkerran uusi wc esittäytyy

Juhannusta vietimme perinteisin menoin saunoen ja grillaillen mökillä ja pikkumies 2 kk:kin oli matkassa mukana rintarepussa. Paljon muuten ei sitten tänä viikonloppuna lepäiltykään vaan puristettiin kaikki yläkerran viimeiset rakennustyöt valmiiksi. Tulevalla viikolla on nimittäin meidän kodin loppukatselmus. Yläkerran viimeinen huone, iso wc valmistui tänään, kun asensimme miehen kanssa oven ja viimeiset listat paikoilleen. Pakko myöntää - olen tyytyväinen yläkerran vessan valoisaan lookkiin ja tammitasoihin.

Nyt päästäänkin sitten siihen mukavaan vaiheeseen - sisustamaan yläkertaa oikein tosissaan :) Saas nähdä, meneekö huonejärjestyskin uusiksi. Nimittäin alunperin meidän piti vielä vauva-aika viettää koko perhe alakerrassa, mutta nyt tuo luksuskokoinen wc alkoi houkutella muuttamaan koko konkkaronkka yläkertaan. Siellä on ihan huippuhyvä meikkausvalokin :)
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sama huudahdus taisi päästä suustani, kun ensimmäistä kertaa sähkärin asennuksen jälkeen sytytin peilivalon. 120 cm peiliä ja valoa - mä oon niin kaivannut sitä meikkaamisessa. En ymmärrä miksi aikoinaan tuli siinä kohtaa säästettyä alakerran wc:n valaistuksessa :)

   Poista
 2. Oi, kuinka onkaan hienooooo!

  VastaaPoista
 3. Upea! Mistä tuo ihana betoninen kukkaruukku on? Ja minkä valmistajan tää kiintokalustekokonaisuus on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kukkaruukku on tosiaan betonia, mutta en tiedä, mistä se on hankittu, koska olemme saaneet sen lahjaksi. Kiintokalusteet ovat Ikean Godmorgon -sarjasta. Keskellä altaan alla 120 cm allaskaluste ja sivuilla 60-senttiset allaskalusteet, jotka tuunattu tasoiksi (paksureunaisen altaan kanssa samaan tasoon) tammisilla ohutpuutasoilla. Tuolla sisustusassarin FB:n puolella pari kuvaa tästä.

   Poista
 4. Mielettömän upea kokonaisuus! Hyvin kohtaavat puu ja vaaleus! oot taitava mutta senhän mä jo tiesinkin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula :) puu on kaunis materiaali ja jotenkin tässä muuten pelkistetyssä lookissa se tuo lämpöä :)

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)