Sivut

11. heinäkuuta 2014

Arkikoti as it is :)

Teilläkin on varmaan tuoreessa muistissa facebookin "arkikuvia" -päivitykset ja siitähän oli myös lehtijuttujakin, kuinka ihmiset kaunistelevat arkeaan eli fb-kuviksi ladataan vaan kaikkia kivoja kuvia :) Sama näkyy kyllä sosiaalisen median kanavissa muutenkin, joten mikään uusi juttuhan nämä "kivat kuvat" eivät ole. Noh, mutta asiaan. Itse tuossa testailin viikolla uutta linssiäni sisätiloissa ja tulin ottaneeksi meidän oikeesta arjesta kuvia ja huomasin nyt kameraa purkaessani, että oikeastaan tykkään näistä meidän arkikuvista.

Onhan tää meitin koti todellakin räjähtänyt näissä kuvissa, mutta näissä kuvissa on sitä jotain. Elämänmakua. Oikein vetää suupieliä pieneen hymyyn.

On se nyt jotenkin söpöäkin: ekassa kuvassa komeilee meidän "kuin räjähdyksen jäljiltä" oleva eteinen, jossa peilikään ei ole päässyt vielä(kään) seinään saakka.
 

Keittiö, jossa pöytä on leipomisen jäljiltä kuin lähtevä laiva...


...ja olohuone, jossa muuten vaan tavarat seilaavat siellä sun täällä.


Niin ja tää meidän aulan työpiste(!) - siinä näkyy olevan kaikkea muuta kuin se läppäri, jolle se suunniteltiin, heh :)Tämmöistä siis meillä arkena. Ei todellakaan ole tavarat aina paikoillaan :)

Ihanaa arkista viikonloppua ja paljon aurinkoa! Nappaahan tästä "todellinen arki" -kuvahaaste, jos siltä tuntuu :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos Marika, tämä on varmasti monelle kotiäidille *huokauksen arvoinen postaus - on sitä sotkua muillakin. Meilläkin kolmen pienen lelut jää aina mihin sattuu ja koko päivähän siinä menisi jos kokoajan perässä juoksisi siivoamassa. Kaunista teillä on sotkuista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä niin :) sisustuslehtien (ja myös sisustusblogien) luoma kiiltokuva sotkuttomasta kodista on ihan jees niin kauan kuin ei ota kuvista paineita, että pitäis oma koti näyttää yhtä siistiltä. Elämä saa ja pitää näkyä arjessa ja koti pitää suunnitella sen ehdoilla niin säästyy edes pikkaisen hermoja, eiks niin :)

   Poista
 2. Kiitos tästä, ihana huomata, että muillakaan ei ole aina paikat täysin tip top. Meillä tahtoo olla hyvinkin samanlaista päivittäin, kun itse yrittää siivota 4 lapsen ja kahden koiran ja välillä isännänkin jälkiä niin ei yksi ihminen tahdo riittää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä koti on "tiptop" kunnossa yleensä kun tulee vieraita tai on jotkut juhlat, muuten arjessa kyllä tavarat seilaavat ees sun taas, ja etenkin vaatteita löytyy milloin mistäkin :) ja kaikenlaisia ihme pinoja kertyy pöydille... mutta se on arkea se. Joskus kyllä nautin siitä, kun talo hiljenee, että saan siivoilla ns. irtotavarat takaisin paikoilleen ja sit on kiva herätä aamulla siistissä kodissa :)

   Poista
 3. Sotkua on joka talossa. Sehän on aivan normaalia.

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)