Sivut

13. heinäkuuta 2014

Kaappivanhus ja pari irtolaista

Saatiin tämmöinen sympaattinen kaappivanhus tuossa joku aika sitten ja se löysi paikkansa meidän makuuhuoneesta. Aluksi ajattelin sitä vauvanvaatekaapiksi, mutta totesin, että on liian hankala siihen, kun kaapissa ei ole vetimiä ja monesti vauveli on sylissä, kun haen kaapista jotain. En myöskään tähän hätään keksinyt mitään kivoja vetimiä, joten päätin laittaa sinne sitten muuta "tarpeellista" roinaa. Sitähän meillä tuntuu riittävän.


Tuo kaapin päällä oleva isompi taulu on varsinainen irtolainen. Se on seilannut meidän kodissa jo useassa huoneessa, mutta aina vaan tuntuu etsivän paikkaansa. Ja tuo makkarin peili. Sekin on irtolainen. Ei ole peili vielä 4 vuoden asumisen jälkeenkään päässyt seinälle arvoiselleen paikalle. Huhhuh, kyllä sitä onkin saamaton  joidenkin asioiden suhteen. Noh, mutta pieni musta taulu muistuttaa siitä, että meillä on vain tämä hetki. Ei murehdita vielä huomista. Se pitää itsestään kyllä huolen.


Kaapin päälle ostin muutamalla eurolla pienen mustan tarjottimen, joka toimii nyt lähinnä kellojen säilytyspaikkana. Tykkään monesti vaihtaa kelloa asustuksen ja tekemisten mukaan ja tietty ne kellot on aina hukassa jossain päin taloa, kun niitä tarvitaan. Nyt on ainakin paikka, josta ekana etsiä. Tosin veikkaan, että kohta tuossa kellotarjottimella on kaikkea muuta kuin kelloja, jos vanhat merkit paikkansa pitää :)Olis kiva kuulla, mitkä tavarat teillä on hukassa ja ootteko keksinyt hyvää systeemiä, jolla pysyy paremmin tallessa. Tai onko teillä tavaroita, jotka seilaavat huoneesta toiseen ja elävät irtolaisen elämää?

2 kommenttia:

  1. Oops. Samanlainen kaappi kuin mun kummitätilässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskin kiva tietää, että mistä näitä aikoinaan sai ostaa :) oon bongannut parilla muullakin tämmöisen mutta kukaan ei tiennyt tarkemmin kaapin historiaa.

      Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)