Sivut

16. heinäkuuta 2014

Meidän leikkimökki-kesämaja

Leikkimökki on ollut meillä nyt vuoden päivät ja voin kertoa, että se on kyllä ollut neiti 5 veen suosikkipaikka koko kevään ja kesän, satoi tai paistoi. Leikkimökki ostettiin ja koottiin tasan vuosi sitten (täältä voit lukea lisää siitä) ja viimeiset maalaukset sain valmiiksi viime viikolla, vuosi sitten nimittäin näihin aikoihin myös tuo meidän perheen kuopus ilmoitti tulostaan ja olo kyllä oli sen mukainen, joten maalaushommat jäivät sen myötä.

Laitoin leikkimökkiin ikkunaverhojen lisäksi oviverhon. Se tuo leikkeihin ja tyttöjen salaisuuksiin uutta ulottuvuutta, mutta auttaa, että ilma pienessä mökissä kiertää eikä pääse helteelläkään liian kuumaksi. Tytöthän pitäisivät pariovia kiinni "salaisuuskikatuksien vuoksi" aina :)
Sitten, kun leikkimökkikausi joskus meidän perheessä ohitetaan, ajattelin tehdä mökistä itselleni kesämajan, jossa on joku kiva pehmoinen laveri ja paljon hyviä kirjoja :)

3 kommenttia:

  1. Voi ihanuus! Tuolla kelpaa leikkiä :)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Blogin kommenteissa on jotain häikkää. Siitä johtuu mm. Edellisen kommentin poisto. Ilmeisesti ongelma liittyy tablettilaitteisiin. En ole vielä osannut ratkaista asiaa. Pahoittelut tilanteesta.

    VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)