Sivut

3. heinäkuuta 2014

Paikka oliivipuun alla

Raflaavasta otsikosta huolimatta nyt ei olla Välimerellä vaan ihan koto-Suomessa ja Pirkanmaalla. Meille nimittäin kotiutui tänään ihana oliivipuu yläkerran parvekkeelle. Olen pitkään haaveillut omasta oliivipuusta. Saas nähdä, osaanko pitää sen hengissä. Minua kun ei ole millään erityisillä viherpeukalon lahjoilla siunattu :)
Tällä viikolla hankittiin parvekkeelle vihdoin myös tuolit auringonottoa ja lueskelua varten. Pitkään me näitä kalusteita etsittiinkin, sillä suurin osa kalusteista oli liian suuria, kalliita tai muuten vain epäkäytännöllisiä. Lopulta osui omaa silmää miellyttävät kalusteet, jotka kelpasivat kummallekin. Meillä tuli kaupoilla nimittäin vaihteeksi pituusero kynnyskysymykseksi. Ne tuolit, jotka mies olisi kelpuuttanut ja jotka olivat hänelle hyviä istua, eivät olleetkaan minulle hyviä istua - ja toisin päin. No mutta löydettiin lopulta sopivat :)

Meidän parveke on ihana suojaisa ja lämmin paikka kesällä, joten siellä tarkenee vähän tuulisemmallakin säällä oleskella. Oon niin odottanut, että päästään hyödyntämään parveketta.Tänään kahviteltiin ensimmäiset kahvit uusissa tuoleissa ja tietysti syötiin myös jäätelöt. Nyt vaan sitten odotellaan niitä helteitä tulevaksi :)

Ihanaa viikkoa, ja muistakaahan osallistua arvontaan. Vielä ehtii!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) nyt taitaa tulla vielä ne kaivatut helteetkin, niin päästään nauttimaan parvekkeesta oikein kunnolla ;)

      Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)