Sivut

14. lokakuuta 2014

Habitare-bongauksia, osa 3/3

Habitare oli ja meni - jo kuukausi sitten, mutta aina vaan tulee kamerasta vastaan kivoja juttuja, joita messuilla ihailin. Tässä niistä viimeiset :)

Tuoleja tuli testattua. Nämä kaikki kaunokaiset olivat erittäin hyviä istua. Suosittelen. Ihastelin myös Luonan messuosaston esillepanoa (kuvassa alhaalla vas.). Yksinkertaista, mutta kaunista ja puhuttelevaa ja tukee myytävää tuotetta. Trash Design-näyttelyssä viehätyin tietokoneen emolevyistä, jotka oli maalattu puhtaan valkoiseksi ja kiinnitetty seinään. Upea!


Jos mielii silmää hivelevää ja loputtomasti kaappeja, laatikoita ja hyllyjä sisältävää kylpyhuonekalustetta, niin Svedbergs Front on oikea valinta. Jopa sellaiset tavarat, joita ei yleensä säilytetä kylpyhuoneessa, löytävät tästä kaunokaisesta paikkansa. Ihastuin oitis!


Liuskekivi - ai että mikä luonnonmateriaali - kaunis ja eläväpintainen, ja aito. Liuskekivi kestää kuumuutta ja kosteusrasitusta, eli se sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin, myös märkätiloihin. Jalalle liuskekivi ei ole märkänäkään liukas. Materiaalina se on kestävä, mutta myös aina jonkin verran huokoinen. Kivipinta pitää muistaa käsitellä siten, että se ei ime itseensä vieraita aineita, kuten rasvaa.

Kuvassa oikealla näkyvä valaisinkokonaisuus oli upea, mutta niin oli hintakin - jäänee siis haaveeksi useimmalla meistä :) Alhaalla oikealla näkyvä Kiekko-seinäkello oli upea. Kellon perusvärit ovat musta ja valkoinen, mutta messuilla oli myös kivan roosan värinen kello nähtävillä. Kello on laminaattipintaista massiivikoivua Junghans -koneistolla.


Näihin kuviin, ihanaa viikonjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Hyviä juttuja olit bongannut. Osaatko kertoa mitä tuoleja tuossa kuvassa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) Tuoleista... kolme ekaa vasemmalta on Hay About A Chairin muunnoksia. Sitähän saa monissa eri väreissä ja jaloilla ja eri tyylisenä. Tuo viimeinen oikealta.. Sitä en kyllä nyt muista.. Oon kyllä törmännyt siihenkin paikka paikoin. Jos joku muistaa, niin saa valaista kiitos :)

      Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)