Sivut

21. lokakuuta 2014

Yrittäjän kotitoimisto

Suunnittelin tämän toimistotilan Villa Kivitalon perheen emännän arkeen soveltuvaksi. Hän on nimittäin yrittäjä ja tekee töitä kotoa käsin. Toimistotiloista haluttiin kauniit ja selkeät, koska suuret lasiset pariovet avaavat näkymän olohuoneesta työhuoneeseen ja toisinpäin.

Toimistoon hankittiin kaksi työpöytää, sillä myös perheen isäntä tarvitsee työpistettä silloin tällöin. Kansioille ja muille toimistotarvikkeille hankittiin nurkkaan korkea kaappi. Tarvittaessa lisälasku- ja säilytystilana toimii myös kiinteäksi rakennettu valkoinen hyllykkö sekä sivuseinällä oleva String-hylly.

Tilaan tuotiin myös taidetta. Vaalea taulu kaapiston päällä on Virpi Mäkisen (Keltainen Keinutuoli) maalaama. Muut taulut ovat printtitauluja.

Haluaisitko nähdä muita suunnittelemiani kohteita tai pysyä ajantasalla siitä, mitä kaikkea touhuan suunnittelupuolella? Jos niin, käyhän tykkäämässä suunnittelupuolen FB-sivuistani ja olet mukana :)

10 kommenttia:

 1. Ollappa tommonen työhuone itselläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsellänikin työhuone pursuaa tavaraa ja olisi ihanaa, jos olisi itselläkin yhtä paljon pöytätilaa kuin tässä työhuoneessa ;)

   Poista
 2. Onpas hieno toimisto. Minäkin teen töitä kotona eikä minulla ole toimistoa. Työt hoituvat olohuoneessa, keittiössä ja makuuhuoneessa. Plääh, joskus tekisi mieli rempata taloa ja tehdä oma työhuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Minäkin tein monta vuotta töitä olohuoneen nurkassa ja keittiön pöydän ääressä, joten tiedän tunteen :)

   Poista
 3. Todella tyylikäs ja harmooninen työhuone.
  HIenoa työtä kolleega :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna :) kolleegan kehut lämmittää aina mieltä :)

   Poista
 4. Näyttää tosi hyvältä! Itsekin haluaisin työhuoneen, mutta koti on liian pieni :(

  Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
 5. Upea! Tuolla kelpaa työskennellä! Teetkö myös julkisen puolen kohteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kyllä - suunnittelen myös julkisia tiloja. Kaikki suunnittelutyöt kiinnostavat :)

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)