Sivut

6. tammikuuta 2015

Meidän koti vuodelta 2008

Selailin tässä vanhoja kuvia ja törmäsin ensimmäisen yhteisen kotimme kuviin vuodelta 2008. Melkoisesti on kyllä oma sisustusmaku 7 vuodessa muuttunut. Muutama huonekalu, tekstiili ja valaisin on näistä enää jäljellä meidän nykyisessä kodissa :)

Tämä kuvien koti oli semmoinen 80-neliöinen, rinteeseen rakennettu rivitalon pätkä, oikein mukavalla paikalla luonnon lähellä, harjun ja lenkkipolkujen kupeessa. Pohdin tässä, että mikähän mahtoi olla juuri tuohon aikaan "IN" sisustamisessa ja ainakin ns. mikrokuitukankaiset päällysteet olivat silloin paljon käytössä. Muistan verhoilleeni keittiön tuolitkin samalla kankaalla. Myös tuommoinen punertava ruskean sävy, paneeliverhot ja kangastaulut olivat kovasti muodissa :)

Mutta oli ihanaa, että löytyi näitä vanhoja kuvia. Tähän vanhaan kotiimme liittyy paljon lämpimiä muistoja ja viihdyimme siellä hyvin. Päivälleen 6 vuotta sitten myös esikoisemme syntyi iloksemme, kun asuimme tuossa kodissa, ja siellä tosiaan vietettiin se ihmeellinen, ensimmäinen vauvavuosi, minkä jälkeen muutimme nykyiseen kotiimme - itse rakennettuun omakotitaloon.Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa viikkoa sinulle ja koko vuotta! Näistä kuvista huomaa, että sisustus on aina kiinnostanut, vaikka maku on matkalla muuttunut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Virpi! Kiitos ja ihanaa viikkoa ja alkavaa vuotta sinulle ja perheellesi <3

      Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)