Sivut

25. helmikuuta 2015

Muutama sana valaisimista

Valaistus ja sitä myötä valaisimet ovat yksi tärkeimmistä jutuista sisustuksessa. Ne nimittäin vaikuttavat suoraan siihen, miten tila koetaan ja miten siellä viihdytään. Yksi seikka, mikä valaisimia hankkiessa usein unohtuu on se, miten valonsäteet valaisimesta lopulta heijastuvat tai piirtyvät ympäröivään tilaan. Upea kattoon hankittu sisustusvalaisin ei välttämättä olekaan kovin tehokas yleisvalaisin tai tunnelmavalaisimeksi hankittu valaisin onkin tilassa liian hallitseva. Näitä tarinoita meiltä kaikilta varmasti löytyy :)

Meidän oman kodin valaisimet hankin harkiten. Mietin aina tilan toimintoja ennen valaisinhankintaa. Itselleni on tärkeää myös se, että pääsen tutustumaan valaisimeen ennen hankintapäätöstä.

Alla vielä muutama kuva siitä, miltä samassa tilassa erilainen sisustusvalaisin näyttää päiväsaikaan ja miltä ollessaan päällä. Kuvia vertailemalla huomaa myös sen, miten eri valaisin vaikuttaa tilan mittasuhteisiin.2 kommenttia:

  1. Totta tuo mitä lampuista kerroit. Löysin sattumalta tänne ja taidan tulla uudelleenkin <3 Jos vain kiinnostaa vastavierailu niin tule kurkkaammaan omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa jäädä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Amanda :) Kävinkin kurkkaamassa blogiasi ja aivan ihania koruja olet suunnittellut/tehnyt! Jatka samaan malliin :) Ihavaa kevättä!

      Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)