Sivut

24. huhtikuuta 2015

Blogin ulkoasun facelift

Jotkut ovat siellä ehkä bonganneetkin jo blogin uudistuneen ulkoasun, se nimittäin vaihtui eilen. Uudistusajatus lähti tällä kertaa siitä, että halusin antaa enemmän tilaa postauksille ja kuvasisällölle. Muokkasin blogin yleisilmettä siis minimalistisempaan suuntaan. Musta, valkoinen ja ripaus harmaata on ollut pitkään se oma juttu, joten siitä ei poikettu tälläkään kertaa :)

Suurin muutos lienee se, että blogin yläosasta lähti tuo ns. "kuvallinen"-banneri pois. Tulin tosiaan siihen tulokseen, että haluan laittaa yläosaan pelkän otsikon enkä tällä kertaa sisustuskuvia, koska blogissani kuvat vaihtelevat niin paljon tuunauksista, oman kodin kuviin ja toisaalta taas myös työkeisseihin, joissa pääosassa ne töiden puolesta suunnittelut kodit. Olis muutenkin ollut liian  vaikeeta valita kuvista ne kaikkein kivoimmat ja blogia kuvaavimmat kuvat.

Sitä The Fonttia olen pitkään hakenut, kun tuossa nimessä tuota S-kirjainta on paljon :) Tää tuli vastaan ja lopulta iski muhun, niin olkoon nyt tuommoinen sitten :)Näihin kuviin - ihanaa viikonloppua!Niin joo ja oman faviconinkin pyöräytin tuossa eli se löytyy nyt sieltä selainikkunasta mustavalkoisena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)