Sivut

20. huhtikuuta 2015

Juuri valmistunut suunnittelukohde ensiesittelyssä

Pääsin eilen kuvaamaan tätä Tampereelle valmistunutta suunnittelukohdettani. Ei kyllä uskoisi, että lapsiperhe on asunut uudessa kodissaan vasta pari viikkoa - sen verran valmiin näköistä kodissa oli - mutta hihat oli siis laitettu heilumaan ja taulut, naulakot yms. olivat jo suurimmalti osin löytäneet paikkansa. Tässä kodissa taulut ja niiden värit ovat isossa roolissa. Perheen isännän keräilemä  taulukokoelma on monipuolinen ja näyttävä.

Talo on muuttovalmis Design-Talo ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan myös taloesittelyssä, joka järjestetään myöhemmin keväällä (päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin). Esittelen tätä kotia myös tarkemmin huone huoneelta kevään ja kesän aikana. Jos jolla kulla on toiveita, mitä haluaisi erityisesti esiteltävän, niin toiveita otetaan vastaan.
Lisätietoja taloesittelyistä ja Design-Talo-ratkaisuista Design-Talo Pirkanmaa / Ville Saikkonen
7 kommenttia:

 1. Ihana! Kenen tekemä tuo olohuoneen iso taulu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät :) Seinällä Chingiz Abassovin maalaus.

   Poista
 2. Ihan mieletön, ihana! KOska laitat lisää kuvia tästä kodista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Uskoisin, että toukokuun aikana ehdin laittamaan kuvia tästä kodista lisää ja esittelemään vähän tarkemmin kotia :)

   Poista
  2. Ai niin, tuolta suunnittelupuolen FB-sivuilta löytää toki lisää kuvia kohteesta jo nyt, jos ei malta odottaa: https://www.facebook.com/sisustussuunnittelumaika

   Poista
 3. Onpas kaunista! Mikä tuossa keittiön välitilassa on? Entä mikä on tuo lattia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Keittiön välitilassa on pesunkestävä maali (jatkuu siis koko tuon seinän - myös taulun takana). Liesituulettimen taakse laitettiin lisäksi lasi. Lattia on ns. vinyylikorkkia (Wicandersin valikoimasta). Asukkaat olivat ihastuneet sen helppohoitoisuuteen jo edellisessä kodissaan. Vinyylikorkki sopii mainiosti mm. lapsi- ja eläinperheeseen :)

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)