Sivut

20. elokuuta 2015

Valokuvaseinän tekoa

Pakko näin alkuun heti pahoitella, että tässä blogissa päivitystahti on kesän mittaan hiljentynyt. Kesä on ollut hurjan paljon täynnä tapahtumia ja nyt taas työtkin jo alkavat painaa päälle. Meillä opetellaan muutenkin uutta arkea, kun esikoinen aloitti eskarin - äidillekin uusi tilanne siis ja napanuora venyy :)

Viimeisin projekti, jonka sain tehtyä täällä meillä kotona, on tämä yläkerran valokuvaseinä. Seinä tulee tietenkin elämään vielä monen monta vuotta, kun kuvia tulee lisää. Nämä valokuvat Kuvaamo Soma nappasi meidän perheestä jo viime lokakuussa Tampereen Arboretumin miljöössä, joka muuten on aivan ihana valokuvauspaikka mihin vuodenaikaan tahansa!


Tässä lähtötilanne - valkoinen seinä

... ja tässä äidin pikkuapuri, joka piti huolen siitä, että tahdissa pysyttiin :)

Valokuvaseinälle on varmasti "sääntöjäkin miten asetella kuvat", mutta itse tällä kertaa lähdin ihan fiiliksellä tekemään meidän näköistä seinää ja päätin käyttää kahden värisiä kehyksiä - mustia ja valkoisia. Ihan alkuun laitoin kaksi kivointa katseenvangitsijaa sopivalle etäisyydelle toisistaan ja siitä sitten lähdin sommittelemaan muita tauluja sen enempää miettimättä. Pikkujäbä yksvee piti huolen siitä, että äippä ei liikaa tunannu taulujen kanssa.


Kaksi katseenvangitsijataulua eka seinään.

Ja sitten loput paikalleen. Nämä meidän perhekuvat otti Kuvaamo Soma.


Tämmöinen siitä sitten tuli, lisää kuvia seinälle tulee ajan myötä. Nyt odottaa eräät yksveekuvat perkaamista :)Ihanaa loppuviikkoa!
 

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Mulla on ollut valokuvaseinä ikuisuuden suunnitelmissa, saa nähdä toteutuuko koskaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) joo mullakin tosiaan nuo valokuvat on pölyttynyt tuossa pöydällä sieltä viime lokakuusta, että näin meillä ;)

      Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)