Sivut

22. elokuuta 2016

Hyppy tuntemattomaan tehty - Mitä minulle kuuluu nyt?

Ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia ja siitä, miltä tuntui hyppy tuntemattomaan tuntui. Aloitetaan vaikka siitä, että arki on muuttunut viimeisten parin viikon aikana melkoisesti meidän perheellä. Aloitin itse nimittäin elokuun alusta yrittäjänä, esikoinen aloitti ekaluokan ja kuopus päiväkodin.

Aluksi tuntui vähän kauhistuttavalta ajatukselta nämä kaikki muutokset yhtäaikaa, mutta nyt pari viikkoa myöhemmin, olen todennut, että uusi arki on ollut mukavaa ja tervetullutta. Ei se elämä loppunutkaan siihen, että tein hypyn tuntemattomaan.



Kuka?


Jos nyt joku siellä ruudun takana on vasta löytänyt vasta tähän blogiini, niin kerrottakoon, että olen siis Marika, sisustussuunnittelija ja kahden lapsen äiti, joka on alkanut elää unelmiaan todeksi :) Teen nimittäin työkseni sitä mitä rakastan :) Tykkään myös kirjoittaa, ja alunperin aloitin tämän blogin monta vuotta sitten, kun vasta haaveilin sisustussuunnittelijan ammatista.




Mitä?


Valmistumiseni jälkeen olen tehnyt sisustussuunnittelutoitä parisen vuotta Ukko.fi-laskutusosuuskunnan kautta ja se toimi oikein hyvin. Voin suositella laskutusosuuskunnan kautta toimimista lämpimästi, jos esimerkiksi elämäntilanne ei mahdollista täysipäiväistä yrittäjyyttä. Minun oli kuitenkin aika siirtyä eteenpäin ja elokuun alusta aloitin työt yritykseni Suunnittelutoimisto Luovision kautta. Asiakkaitani ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Palveluistani voi lukea tarkemmin nettisivuiltani.

Missä?


Toimin pääsääntöisesti Pirkanmaalla, mutta tälläkin hetkellä teen projekteja ympäri Suomea, joten välimatka ei ole este yhteistyölle. Yritykseni nettisivut www.luovisio.fi julkaistiin noin viikko sitten. Sivuilta löytyy tietoa mm. kuvia valmistuneista projekteista sekä artikkeleita ja muita vinkkejä sekä tietysti tietoa itse yrityksestä ja mm. yhteistyökumppaneistani.

Löydät Luovision myös Facebookissa ja Instasta.

Minut tavoittaa sähköpostitse marika(at)luovisio.fi ja puhelimitse 044 537 6844.

terkuin,
Marika





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)